Par postov nazaj so linki do SLO onlyfans accountov. Ni težko pogruntat kateri.
Nared da bo tud brez vpnja viden profil
Par postov nazaj so linki do SLO onlyfans accountov. Ni težko pogruntat kateri.
Za mojega ne rabiš VPN...Nared da bo tud brez vpnja viden profil
Za mojega ne rabiš VPN...
Nisem ničesar spreminjala.Ok, se včeraj ni odprlo profila v sloveniji,dans pa gre.super da si odklenila
le pogumno, pa mlajše, nismo vsi 60+.
Preveč za deviški pas
tebi se še odprta pašteta dopade, .. to vemo vsi na forumu!Men so te fotke všeč, tako da lahko nadaljuješ. Pust drkače.
Kakor kol obrneš raje vidim nago babo kot pa tebe in tvoje gobezdanje.tebi se še odprta pašteta dopade, .. to vemo vsi na forumu!
Kot sem rekel, kritiki zjebejo vse. En zadovoljen in uspešen v svojem lajfu in karieri, po mojem osebnem mnenju, ne bi imel potrebo popljuvati vse dol iz svoje jahte na jadranu. Kakšen luzer z nogami v lavorju, tak pa ja.Đoni, pa ti si en težak u 3 PM. Koji hurac ti je kdo rekel, da ne limaj. Pravim samo to kar sem napisal, da je pri 25 pač prestara za deviški pas. V današnjih cajtih lahk to najstnici natikaš, ne pa koklji pri 25 - stih. No dobr razn za umetniška skropucala. Pa by the way, je moja plača verjetn vsaj 3x višja kot tvoja penzija, to si upam stavit, tak da bodi tiho, Aja 5-7 eur na dan na lošinju je dost. Več ne rabiš, več ti medgeneracijska solidarnost ni pripravljena ponudit.
Tista na železniški je vredna greha.
Deviški pasovi pa meni ne potegnejo, je pa verjetno deklica spodaj čisto ok.
map je svoj prispevek verjetno mislil kot šala glede da dekle pri 25 verjetno ni več devica in je za to prestara za pas oz. ga ne rabi več.
Đoni, pa ti si en težak u 3 PM.
Tista na železniški je vredna greha.
Deviški pasovi pa meni ne potegnejo, je pa verjetno deklica spodaj čisto ok.
map je svoj prispevek verjetno mislil kot šala glede da dekle pri 25 verjetno ni več devica in je za to prestara za pas oz. ga ne rabi več.