Nikoli nisem rekla, da sem AnnieBuby...Potem to ni AnnieBuby oz. nisi to - ker ta pokaže obraz...
Nikoli nisem rekla, da sem AnnieBuby...Potem to ni AnnieBuby oz. nisi to - ker ta pokaže obraz...
Tisti, ki lajkajo ritke, za Indonezijo še niso slišal
No ja, brez obraza je zame nezanimivo. Jasno mi je zakaj tako, v tej naši klimi, sponzoriral pa tega ne bi.Vsak dan objava in čist open. Vse se vidi, razen seveda obraza.
No ja, brez obraza je zame nezanimivo. Jasno mi je zakaj tako, v tej naši klimi, sponzoriral pa tega ne bi.
Nora fotka!V imenu vseh tistih, ki objavljajo domače posnetke: pa nič.
In še vprašanje: si ti za ušivih 10 evrov ali ušivih 100 evrov mesečno, pripravljen na slovenskem spletu objaviti tvojo fotografijo, naslov, davčno številko in EMŠO?
Ter mogoče še fotko tvojega bingeljna?
Sem vedel da ne in to niti za tisočaka....
Na "zahodu" pametni (ekshibicionisti?) sicer objavljajo, vendar objavljajo takole, pri nas pa mislite, da se bodo modelke "razgalile", po možnosti z vsemi možnimi podatki, za 100 evrov mesečno?
Japajade. Raje nekomu dvakrat zdrkajo, pa imajo 100 evrov....
Poglej priponko 35144
Nora fotka!V imenu vseh tistih, ki objavljajo domače posnetke: pa nič.
In še vprašanje: si ti za ušivih 10 evrov ali ušivih 100 evrov mesečno, pripravljen na slovenskem spletu objaviti tvojo fotografijo, naslov, davčno številko in EMŠO?
Ter mogoče še fotko tvojega bingeljna?
Sem vedel da ne in to niti za tisočaka....
Na "zahodu" pametni (ekshibicionisti?) sicer objavljajo, vendar objavljajo takole, pri nas pa mislite, da se bodo modelke "razgalile", po možnosti z vsemi možnimi podatki, za 100 evrov mesečno?
Japajade. Raje nekomu dvakrat zdrkajo, pa imajo 100 evrov....
Poglej priponko 35144
Čudovita fotka!
In ja, strinjam se s tabo. Za par sto € pokazat obraz?
Nora fotka!
Drugače pa, ja, pokazat obraz za par sto €? Nekateri tole očitno enačijo s prostitucijo. Pa ravno ni isto... Ampak to je že druga tema.
Nora fotka!
Drugače pa, ja, pokazat obraz za par sto €? Nekateri tole očitno enačijo s prostitucijo. Pa ravno ni isto... Ampak to je že druga tema.
Razumel si. Napaka pa zaradi motenj v omrežju in je večkrat poslalo.kaj si rekla?
Pa tudi katere fotke so bile objavljene. Ker bile so pac od od te Buby pa Anje Janžič. Nevem pa katere so povezane z njo...Aja Annie7 kako pa si ti sploh do te teme takoj pa objavi fotk prišla? Si že prej spremljala če te bo kdo objavu? Zanimam me ker nisi prva iz of, ki se je takoj po objavi tukaj znašla.
Nekdo mi je namignil, da so...Aja Annie7 kako pa si ti sploh do te teme takoj pa objavi fotk prišla? Si že prej spremljala če te bo kdo objavu? Zanimam me ker nisi prva iz of, ki se je takoj po objavi tukaj znašla.
Moje so že odstranjenePa tudi katere fotke so bile objavljene. Ker bile so pac od od te Buby pa Anje Janžič. Nevem pa katere so povezane z njo...
Par postov nazaj so linki do SLO onlyfans accountov. Ni težko pogruntat kateri.Matr, zdej sem pa postal radoveden. Annie, kje se te da videt?