Aja? Jaz sem pri enemu kupil Deborah, holly, ettoomy, girl, pa so bile nove vsebine.. Plačal pa sem 10 eur na en profil.Ma jas sem plačal a so stare fotke s Partisa brezeveze. In samo objavlene na timeline nč zasebcou. stran vržen $$
daj v zip pa na google drive, in pošeraj, da vidimo če je kaj uporabnega. Upanja ni veliko.Kriza prihaja
Ma uboge revce so res...
A bomo kej donirali tem spletnim kurbam?
Samo bedaki prodajajo dalje, kle smo vsi Robin Hood-i in zastonj sheramo, če mamo kaj seveda.Kriza prihaja
Ma uboge revce so res...
A bomo kej donirali tem spletnim kurbam?
Ni moja ta zadeva, to je nekdo njej poslal, ker je upal, da bo s tem postal GOOD Samaritan in da bo dobil liziko za nagrado. Cepec, skratkaSamo bedaki prodajajo dalje, kle smo vsi Robin Hood-i in zastonj sheramo, če mamo kaj seveda.
Oh ja, white knight..Ni moja ta zadeva, to je nekdo njej poslal, ker je upal, da bo s tem postal GOOD Samaritan in da bo dobil liziko za nagrado. Cepec, skratka
Ti pa si majmun prve klase. Rajs bi dal teh 10eur vsaki punci v podporo in bi mel lih tko dostop do vsega materjala kokr pa da placas enmu smradu ko jih krade.Aja? Jaz sem pri enemu kupil Deborah, holly, ettoomy, girl, pa so bile nove vsebine.. Plačal pa sem 10 eur na en profil.
SlovnicaNapisal bom samo to: vzemite si čas in skrbno preberite kaj je napisala.
Ves kako ti bom reku cas tabu golote je mimo oz more bit mimo. Nismo vec v srednjem veku. Tist ko pa gleda nage babe ni sam nic boljsi kot akterka.Men je najboljši tisti del....kjer bo ona srečna, ko bo tip srečen ko "bosta" (torej skupaj) mela pred bajto en fajn avto...
Ta tip je totalni car....da je uspel njo prepričat da mu kupi avto z kazanjem svoje riti....in da je ona, še happy ob tem vsem....
Avto ki bo čez 5let kup rjavega pleha z 1/4 vrednosti.....za njo bo pa lokalna, skupnost do konc lajfa vedla kjera cse znamenja ma na riti
Muslimani na bliznjem vzhodu so vajenci kako zmanipulirat žensko proti temu tipu