Nakup švicarskih frankov

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Nihče ti ne zna povedat saj nihče zagotov ne ve. Imaš 50 strokovnjakov ter vsak trobi po svoje, na koncu pa ko boš šel gledat nazaj boš videl da jih je celo 5 od 50ih imelo prav. Torej po domače povedano, loterija. Čist isto kot da sedaj sam v nekaj vložiš, isto kot da ti jaz rečem na pamet da se splača sedaj kupovat platino ter vlagat v česen.
smile-1.gif

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Jeba je sedaj kam dati, denar na kupu pa spet ni uredu ker preveč izgublja vrednost. Če imaš kakšno svojo hišo za obnovit najbolje naložen denar. Kupovat nepremičnine ni dobro, ker so še precenjene. Zlato je predrago. Tako da je teško biti pameten. Sem v prejšnjem žurnalu bral, kam vložiti denar na dolgi rok. sem skoraj crknil od smeha, vsekakor vsi priporočajo sklade dolgoročno. Ko sem videl kakšen donos so narisali na graf sem samo
hysterical-1.gif

Tako da, če kaj rabite si kupite jaz to pravim, pa tudi če je potovanje okoli sveta
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj pa računi po tujini in kakšne dolgoročne ugodnosti? Gledam malo banke v Zurichu pa nič kaj dosti ne napišejo na spletnih straneh.
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nic, kot tipicen Slovenec investiraj v avto ter stumf.

Nihce ti ne more zagotoviti donosnost nalozb. Pomembno je, da razprsis svoje nalozbe. Jaz imam zelo razlicno, nekaj delnic, nekaj nalozbenih kovin, nekaj skladov ter druge investicije, ki niso vezane na trg. Suma sumarum sem v plusu. S tem se ukvarjam vec ali manj ljubiteljsko, zato ti ne zagotavljam, da je moja odlocitev pravilna. Jaz sem zadovoljen z donosi.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Seveda to je preverjena klasika ampak če maš ti 5000€ viška se ne boš šel s tem drkat da boš to na 5 mest razpršil, enostavno škoda energije in časa.