Citat:
Uporabnik kemarkone77 pravi:
Na forumu ste tole firmo skritiziral. Zakaj? Ker je pač kitajska? Ali kdo dejansko ima SUP od te firme in lahko pove konkretne izkušnje?
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Na forumu ste tole firmo skritiziral. Zakaj? Ker je pač kitajska? Ali kdo dejansko ima SUP od te firme in lahko pove konkretne izkušnje?
Jaz sem lani nabavil Aquamarina Monster, sem pač med večjimi in nekoliko težjimi veslači, tudi začetnik. Lani mi je odlično služil, uporabljal sem ga celo poletje na morju in nekajkrat na jezeru, zelo zadovoljen. Ima dovolj nosilnosti, da gresta zraven se oba otroka, zelo stabilen, meni osebno veliko bolj sede od klasičnega Red Paddla, na katerem sem tudi nekajkrat supal.
Sosed na morju je imel Aquamarina Fusion (malo manjši od Monsterja) in tudi ni imel nobenih pripomb.
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Pumpo dobiš zraven, pri zadnji četrtini začneš malo švicat. Ni ravno, da bi ga želel vsak dan pumpat, ampak kaka huda drama pa spet ni. Ženske bi znale na koncu jamrat, ja.
Citat:
.....
Na forumu ste tole firmo skritiziral. Zakaj? Ker je pač kitajska? Ali kdo dejansko ima SUP od te firme in lahko pove konkretne izkušnje? Drugače so pa tudi kakšni drugi predlogi zaželeni?
Sem iz Posavja, pa mislim da v tem koncu ni možno nikjer poizkusit SUP-a pred nakupom?
Hvala.
Citat:
Kupujem SUP, prosim za nasvet. Uporabljal se bo največ na morju (1 mesec), mogoče še na kaki reki ali jezeru. Imam 75 kg, nisem preveč zahteven uporabnik. Zdaj, 1.000 € ne bi dajal za eno desko za vodo, ker se mi zdi to absolutno predrago. Recimo, da imam maksimalni limit nekje 500 do 600 €. Gledal sem konkretno tale SUP:
http://www.bolha.com/rekreacij...816&kw=sup+
Na forumu ste tole firmo skritiziral. Zakaj? Ker je pač kitajska? Ali kdo dejansko ima SUP od te firme in lahko pove konkretne izkušnje? Drugače so pa tudi kakšni drugi predlogi zaželeni?
Sem iz Posavja, pa mislim da v tem koncu ni možno nikjer poizkusit SUP-a pred nakupom?
Hvala.
Citat:
Uporabnik Grestr pravi:
Video Aqumarin Vapor 2016
Video 2013 Starboard Blend
maneken in pogoji so pri obeh posnetkih enaki in tukaj se lepo vidi da ima na AQ veliko več težav kot na dimenzijsko enaki SB dili, obe sta debeline 10 cm, težava je predvsem da AQ ni dovolj trden in se mu pod nogami neprestano vdira
Citat:
Uporabnik Grestr pravi:
kar se tiče pa tega AQ videa .... model tud stat ne zna ne supu, kaj šele veslat pa bo testiral supe .....