Nakup starega velikega avta z 200+ KM

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ne, hvala, z bavarcem se pa res ne kanim sramotiti. Čisto nič nismo zašli s teme - forumuvcu svetujemo, kaj kupiti, da bo dobil dokaj soliden avto in hkrat ne bo izpadel zakompleksan trenirkar. Tako smo ugotovili, da so saab, volvo in alfa vsekakor dobra izbira.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
več kot berem, bolj se mi zdi da si ti zakompleksan, če si pa trenerkar pa ne vem.
Edini oprijemljivi argument, da pljuvaš čez bmw ti je zaenkrat trenerka in napaka na premi, ki se je pojavljala točno na enem samem modelu, izmed mnogih
confused-1.gif
ti zmanjkuje sape?
Če vozijo bmw po tvoje čefuri, potem alfe vozijo čefuri z slabim okusom, ali preplitkimi žepi
smirk-1.gif

zdaj pa že nekaj oprijemljivega ven pljuni, zaenkrat ti bolj slabo gre od rok. Lahko vseveda vprašaš kako se zagovarja crapy znamko, njemu je šlo boljše od rok
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
"Poznam" vsaj ducat lastnikov BMW avtomobilov. Niti z enim od njih ne bi šel na pivo. Čefurji, bogatašinje ki še niso slišale za kulturno obnašanje ali pa bedaki, ki ob brezglavih prehitevanjih ostale udeležence v prometu skoraj zrinejo s ceste. Če je nekaj gotovo na tem svetu, je to smrt in dejstvo da si lastim raje Dacio kot BMW-ja. Pa ni kriv avto, ampak negativen imidž ki si ga pridobim ob nakupu tega avtomobila.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
s tem se kr strinjam, ponavadi v 99% so bmw farerji prepotentni pozerji glupi ko toæak. Zal, tako to je.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
večinoma žal res. ampak to ni predmet debate ki jo je načel stieber, zakaj so povprečna makaronarska jajca superiorna, napram bmw ropotalom. edini argument mu je zaenkrat trenerka
stupid-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
"Poznam" vsaj ducat lastnikov BMW avtomobilov. Niti z enim od njih ne bi šel na pivo. Čefurji, bogatašinje ki še niso slišale za kulturno obnašanje ali pa bedaki, ki ob brezglavih prehitevanjih ostale udeležence v prometu skoraj zrinejo s ceste. Če je nekaj gotovo na tem svetu, je to smrt in dejstvo da si lastim raje Dacio kot BMW-ja. Pa ni kriv avto, ampak negativen imidž ki si ga pridobim ob nakupu tega avtomobila.

Odvisno v kakem krogu se družiš, jaz recimo ne poznam skoraj nobenega 'tvojega tipičnega' BMW fahrerja. Večina 'mojih' ima vsaj univerzitetno izobrazbo, pa so vsi ljubitelji tehnike, zelo kulturni in normalni (vozijo od 120D preko 330i in 330d, do 850i) - v glavnem z vsakim bi šel brez težav na pijačo.
smile-1.gif

LP,

Milan

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, napak je cel spisek, jaz sem omenil samo najbolj neprijetno, celo zelo nevarno. Da ti zelo drag primerek obstane v kleti garaže zaradi napake na menjalniku ali pa ti pri največji ladji tako rekoč novemu razgoni motor, je vsekakor manj alarmantno.
grin1.gif

Glede ostalega dela pa mislim, da ti je že ChaoRen dovolj dobro odgovoril.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Citat:
Uporabnik Tex pravi:
Če ni osmak, itak ni pol kurca vreden, jebeš V6 ali pa R6
evil.gif

taprav R6 ti spraši skoraj kateregakoli tvojega osmaka preden rečeš "ve-osem"
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
boma začela spisek alfinih hib delat?
smirk-1.gif

mislim da nebi končala do jutri, za začetek pa si malo pobrskaj po testih zanesljivosti, ker še zdaj nisi izrodil nič oprijemljivega, pri motornem delu ti je očitno zmanjkalo sape. Mogoče malo buče kotališ?
shocked-1.gif
bom zaključil s to debato, ker vidim da nima smisla

Tex

Pripravnik
22. maj 2008
33
0
6
Mojega morda ja, saj poriva 2 teži avtomobila z šestakom , 90 % šestakov pa vseeno dobi pljučnico če se pripeljem mimo !

Me pa zanima, kako kaj spraši "tapravega osmaka" ?

Tex

Pripravnik
22. maj 2008
33
0
6
da ne bosta vidva tipkovnic pogrizla, tako 10+ let star BMW in ALFA žal ratujeta vedno bolj avta za trenirkarje.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
včeraj sem se imel čast peljat z rs4 prejšnjo generacijo z šestakom, blokade ven pobrane, malo navit. tam bi še kaj več od v8 pljučnico dobilo ko mimo pihne, ker kak to gre res ni normalno
stupid-1.gif

Tex

Pripravnik
22. maj 2008
33
0
6
zanimivo, in kako gre RS4 z V8 motorjem ?
grin1.gif

pa RS6 ?

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
No tale ma res še kompresorček zraven, k so ugotavljal moč so se mal ušteli, predvidevali 500KM potem pa ups, mistejka, ma jih 550
redface-1.gif

Drugače pa že pridobiva na vrednosti, tak da je to en Ford katerega ne bo imel glih vsak... Tudi če dela vrtince v bencin tanku, pa da ga recimo Clarkson ni mogel peljati brez da bi mu na poti sporočali da je ukraden in da mu kdaj pa kdaj ni vžgal...

Nat temle posnetku se celo malo sliši ostale avtomobile
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Citat:
Uporabnik Tex pravi:
Aha, te najberš prodajajo pri Realu z garancijo, in "ko ga kupiš" ti deluje 10 let brez problemov
aplauz.gif

Nehej rikše kazat, in pokaži en avtomobil,ki ga greš lahko kupit !

ok... pol pa ta nov nissan, GTR - lahko ga kupiš pa nič ne rabiš predelovat pa bojo osmaki zadaj ostajali, rikša gor ali dol
tongue-1.gif