Močno odsvetujem Medion prenosnike. Moja izkušnja:Tale iz Hoferja ne izgleda slab. Jaz bi kar šel po njega.
Lahko ti da samo nasvet kaj ne kupit. -> Medion.
Dal sem 1000€ za prenosnik s procesorjem i7-8550U, ker sem želel res hud stroj, dobil sem pa kilavo dete.
Očitno so totalno in popolnoma zaje... termalni dizajn laptopa, saj ventilator tuli ko zmešan 99% časa, izpod tipkovnice poka in cvrči,
v zvočnikih se sliši neko pokanje.... itd...
Vse to bi še preživel, če nebi zaradi slabega termalnega dizajna sistem 99% časa izvajal power in thermal throttling posledično je cel comp počasen...
Samo FYI...
Če bi še enkrat kupoval, bi vzel Leonovo ali Asus...
Močno odsvetujem Medion prenosnike. Moja izkušnja:
Imam Medion MD61200/P7652. Nisem ga pa nesel nazaj, ker sem ga rabil... (Vem ja, da bi bilo 100x bolj pametno nesti ga nazaj in vzeti drugega drugje...)Medion = Lenovo
Kateri model točno pa imaš ?
Sklepam da Hofer ni kompliciral ko si ga nesel nazaj ?
Imam Medion MD61200/P7652. Nisem ga pa nesel nazaj, ker sem ga rabil... (Vem ja, da bi bilo 100x bolj pametno nesti ga nazaj in vzeti drugega drugje...)
Pozdravljeni, tudi jaz bi zamenjal namizni pc za leptop-a in bi ga uporabljal za občasno uporabo doma,internet pošta tiskanje..
Kaj predlagate?
Zanima me kako se obnese iz hofer-ja ?
Hvala za pomoč.
No, kolk si dal ceno? Sicer je samo 128 GB, ampak mogoče bi mi bil zanimiv, če je vse OK z njim. Ugibam, da je model brez TouchBara (torej i5 2,3 GHz)? Nov novcat je jurja tristo ...ksz
vem da mogoče ne paše sem.
okvirno, kolk naj dam ceno za marca 2018 kupljen macbook pro 13 (i5,8GB,128GB)
No, kolk si dal ceno? Sicer je samo 128 GB, ampak mogoče bi mi bil zanimiv, če je vse OK z njim. Ugibam, da je model brez TouchBara (torej i5 2,3 GHz)? Nov novcat je jurja tristo ...
Zakaj ga pa prodajaš?