Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne bi ti znal povedat točno, baje da velja. Jaz sem mojega dobil iz UK, se pa glede garancije ne sekiram. Če bo šlo kaj po zlu bom pač poslal v UK, če ga tu ne bodo hoteli popravit.
No naš Macbook je pa crknil. Oz bolje rečeno crknil je napajalni del, saj ne napaja baterije.
O servisu nebi zgubljal besed. Na telefon jih ne dobiš, na mail mi v dveh dneh še niso bili sposobni odgovorit, kdaj bo zrihtano nimam pojma. Verjetno bom moral it do njih in komu kej lepga povedat.
Citat iz njihove strani:
Hitri odzivni časi - MY ASS
Prilagodljivost - MY ASS
Prijazno in strokovno usposobljeno osebje - deklca v sprejemu je res bila prijazna
Dobro obveščanje strank - KAKO OBVEŠČANJE?
Možnost ONLINE prijave napake in spremljanje statusa popravila - LOL
Kakovostna storitev - bomo še vidli
Si ga že po tleh metal, al pa dal v pomivalni stroj No, sej vsaka zadeva lahko crkne, ane? Meni so tudi board menjali na T40, pa kaj? Kam pa si ga na servis peljal?
Fantje, sem se odloču, da vzamem 14 inčnega... Zdej pa, če to ne bo MAC, me zanima kaj menite o tem?
Prodajalec je rekel, da je to čisto zadnji model, pa da se Pavilioni sicer še ne prodajajo v Sloveniji. Slabo pa je, da je garancija samo eno leto -samo pri takšni ceni, mislim, da ni kaj dosti cincat
Kaj menite o tem? TALE
Jaz bi sam še neki dodal v zvezi s trajanjem baterije... v OSX mi baterija zdrži 4.5 ur wireless browsanja v win 7 pa nism še prilezu do 3 ur, v visti še malenkost manj kot v 7. V obeh os-ih je zaslon osvetljen na 3 črtice manj od max. Govorim pa za beli macbook z intel grafiko. Tukaj imaš review alu macbookov, na 13. strani je primerjava trajanja baterije v visti in osx
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.