Nakup novega prenosnika

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sem že gledal ja, samo me malo moti, ker je free DOS. mislim, to je po eni strani boljše - če si vsaj malo računalničarja - ne znam sam poštimat OS-a gor, to je problem ...
tongue-1.gif

mislim pa, da ga imajo v Big Bangu z Visto, za 580 €, in se prav zanj full ogrevam ... če je le okej. pozna kdo mašino

p.s.: včeraj dokupil 1 GB RAM-a za trenutno mašino, moram reči, da se precej pozna, razmišljam, da bi še en modul dokupil in si s tem pridobil še kakšen mesec oz. da mi z njim zneslo vsaj do novega leta, ko itak vsa roba postane full ugodna.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Viste pa res ni težko namestit. DVD daš noter potem pa 2-3x next pa maš nameščeno. Prav tako imaš sigurno kakega frenda, ki se malo spozna.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Res je, prav tako že vsaka štacuna prodaja DVD z visto, tako da tudi lociranje le-te ne bo problem.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res je, prav tako že vsaka štacuna prodaja DVD z visto, tako da tudi lociranje le-te ne bo problem.

Čestitam za butasto izjavo stoletja. Kdo bi bil tako neumen, da bi šel po nakupu laptopa kupiti še Visto, če lahko kupiš enak laptop z že nameščeno Visto z doplačilom.
bonk.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Aja - še opomba - do Viste se da priti tudi na drug način, ki stane 0€. Po legalni ali nelegalni poti. Če imaš to srečo, da ti je všeč laptop, ki ga lahko dobiš brez operacijskega sistema (torej ti zanj ni potrebno plačat), mislim, da je izbira očitna ...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kar se Viste tiče je mislim, da je precej možnosti, da boste kaj kmalu začeli cdje od XPjev iskat po predalu....
tongue-1.gif
Sploh, če človek ni potrpežljiv, ker se je treba precej stvari na novo naučit.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa dejte me nehat strašit s to Visto ... kaj je vse tako slabega pri Visti, da je bolje, da dam XP-je gor?

za moje pojme, kolikor sem imel izkušenj z Visto, mi je desktop zelo uporaben, ker ima koledar gor, skratka tista opravilna vrstica, katera mi resnično prav pride oz. sem jo s pridom uporabljal (moja draga ima na domačem kompu Visto, zato jo malce že poznam, plus brskanje po mapcah in fotografijah je dosti preglednejše) in kar je najbolj pomembne - z razliko grafičnega vmesnika, med XP-ji in Visto nisem opazil nobene razlike ...
tongue-1.gif

amm ... pa še ena dobra novica - najverjetneje bom budžet lahko raztegnil vsaj do 700€, mogoče še više, ampak - moja omejitev na 700 € je dokončna. če ne bo joj ...
grin1.gif

tako da če poznate še kakšno dobro mašino, kar na plan z njo.

iskreno, preferiram Toshibe in Lenovote (slednji so mi sicer neznansko grdi), Asusa se menda ni za branit, o HP-jih in Dell-ih pa nekako nisem preveč dobrega slišal, čeprav imajo dobri kolegi 3 HP-je in noben ne nagaja ...
crazy1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, pa a je zanesljiv tale Samsung? to vem, da je precej hud po karakteristikah, a pa a je to to?

Lenovo? maš specifičen model v mislih, al tega katerega sem prilimal (iz Bofa za 580€)? ta Lenovo naj bi imel ločeno grafiko, kar je full dobro ...