Isto znamko kupi.Liebherr KB 3660-23 je star 13 let in kompresor je začel zelo glasni delat. Včasih tudi ful hladi na 3 stopinje, včasih pa na 7 (nastavljenih je 5).
Domnevam, da bi crknil.
Ali je morda kaj drugega?
Kateri model sedaj priporočate v tej velikost?
Liebherr ima samo osnovni model brez bio fresh predalov in ventilatorja pod 170 cmIsto znamko kupi.
poišči na pletu libijev centralni katalog frižiderjev ker pri nas je kar pač je, preveri kteri ri dimenzisjk pašejo in preveri na liebherr.si kolk stanejo in kako je z dobavo. Na tak način smo mi kakih 10 let nazaj nabavli njihovo zamrzovalno skrinjoDa si sposdim temo. Tašča bi mogla menjati hladilnik. Pogoj je, da je zamrzovalnik spodaj in višina max 165cm širina max 60cm.
Zamrzovalnik je lahko manjši ker ima posebej še skrinjo. Cena do 800€. Barva ni pomembna.
Gledal sem že nekaj ampak jih ni veliko takih dimenzij. Našel sem te tri varjante s tem da Gorenje odpade. Bolj se nagibam na LIEBHERR.
Pozna še kdo kakšnega podobnih dimenzij?
![]()
LIEBHERR CUe281 prostostoječi hladilnik
LIEBHERR CUe281 je prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom, ki se ponaša s tehnologijo SmartFrost za manjše nabiranje ledu in redkejše odtajevanje. Ima gladke notranje stene za lažje čiščenje in visoko energijsko učinkovitost. Polica za steklenice omogoča priročno shranjevanje pijač, FrostSafe...www.harveynorman.si
![]()
CANDY CHCS514EW prostostoječi hladilnik
Prostostoječi hladilnik Candy z zamrzovalnikom spodaj CHCS 514EW se uvršča v E energijski razred in ima prostornino 138 l v hladilnem in 69 l v zamrzovalnem predelu. Hladilnik ima 4 steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter 3 police na vratih. V zamrzovalniku ima 3 prozorne predale. Za...www.harveynorman.si
![]()
GORENJE RK4162PW4 prostostoječi hladilnik
Prostostoječi hladilnik GORENJE RK4162PW4 se ponaša s skupno prostornino 230 litrov, od tega 159 litrov v hladilnem in 71 litrov v zamrzovalnem delu. Hladilnik ima na voljo več predalov v hladilnem delu in vratih, ki zagotavljajo ohranjanje svežine, hkrati pa omogočajo bolj urejeno shranjevanje...www.harveynorman.si
Sem tudi slišal za njihov servis.Da je katastrofa.Da ni odziva,oz se javijo enkrat pač ko se spomnijo...Je kdo v zadnjem času klical Liebherr servis? Sem urejal zaradi službe, na noben način ne duha, ne sluha... V klicnem centru se je potem sicer javil, zadevo posredoval naprej, potem pa tišina...
Primzi ali zato kupuješ novega in ga ne popraviš?
Tudi klima v avtu ko je manj plina freza meče sneg ven, potem pa neha....Kako lahko manko plina povzroci da frizer dela v nulo, hladilni pa ne sploh? Pri enem kompresorju z enim tokokrogom?
Ce ni zaledenel (prejšnji predlogi tajanja), potem je lahko plin ja , če je sreča bo dofilanje/menjava pomagala za še nekaj let del9vanja, ni pa to 100%, prav tako je verjetno da bo delalo,....samo teden,2, 3.....potem pa spet isto.Težava je samo plin, dopolnite in bo za naslednjih 10 let! Imam sam 23 let starega liebherja z 5 slojnimi cevmi za plin, tam pa to ni treba vi imate pa verjetno samo 2 slojne cevi.