Pozdravljeni! Sem nov na forumu, prišel sem po nasvet, ker vidim, da se spoznate na zadeve. Sem računalniški imbecil, oz. računalnik znam uporabljat za tisto, kar ga rabim. pametnega telefona nikoli nisem imel, imam eno nokio, katera mi zadostuje za klice in SMS-je. Imam laptop, imam še PS3 in TV Panasonic, katerega pa več ali manj okupira žena. Za kvalitetnejše slike pa sem si nabavil Nikona, kajti novega psa slikati s trotlzihrom je greh. To je vse, kar se tehnike tiče. Zamikalo me je, da bi si nabavil tablico. Za kaj jo bi rabil? Pojma nimam... nekajkrat letno grem službeno v tujino, laptop mi je že pretežak za vlačenje po letališčih, poleg tega je malo štorast, da ga ven vlačim pri partnerjih, v glavnem...verjetno bi kdaj prišla prav. Predvidevam, da se da službeni program instalirati na tablico, bom še preveril. Verjetno me zanima samo wifi tablica, do tiste s sim kartico sem nekako nezaupljiv (pomanjkanje znanja in izkušenj pač) in se "bojim" nepričakovanih računov za internet, poleg tega pa sem se kdaj s svojo nokio logiral na net pa je vse tako počasno, da imam občutek, da bi bila tudi tablica počasna!
Kaj kupiti? Samsunga ne, ker imam nek odpor do južnokorejskega (čeprav vsi veliki delajo na Kitajskem), IPad je opcija, čeprav sem pri brskanju našel, da nima dodatnega spomina, čeprav niti nimam občutka, koliko spomina sploh rabim. sem pa našel Sony Xperia Z tablet, celo odkril, da se da nanj instalirat PS3 controller ter prebral, da lahko tablet priključiš na PS3 in na TV gledaš, ne vem, filme iz tableta...me pa zanima naslednje: Lahko ta tablet služi kot ekran, da npr na potovanje vzamem PS3+controller in imam tablet namesto TV?
Se opravičujem za zmeden post, ampak...odgovor na zadnje vprašanje me zanima!
Hvala!