Nakup nove tablice?

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Meni pa so v uč padle nove windows 8.1 rt tablice. še posebno tale nova nokia tablet 2520 . zanima me če ima kdo surface, rt ali pro...kako je s tipkovnico...se dobi slovenska tipkovnica? Se vsaj da nastaviti slovenski jezik v officu, ki je prednaložen, tako da je možno imeti tipke za šumnike, čeprav fizičnih ni. Namreč, gledam, če kdo prodaja tele windows tablice v Sloveniji in izgleda, da bo treba naročiti iz tujine. Kako je torej s tipkovnico. Hvala.Lp

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Meni pa so v uč padle nove windows 8.1 rt tablice. še posebno tale nova nokia tablet 2520 . zanima me če ima kdo surface, rt ali pro...kako je s tipkovnico...se dobi slovenska tipkovnica? Se vsaj da nastaviti slovenski jezik v officu, ki je prednaložen, tako da je možno imeti tipke za šumnike, čeprav fizičnih ni. Namreč, gledam, če kdo prodaja tele windows tablice v Sloveniji in izgleda, da bo treba naročiti iz tujine. Kako je torej s tipkovnico. Hvala.Lp

Zakaj pa ne prave Win 8.1 tablice? Dell in Lenovo bosta 8 palčne modela prodjala od 299 USD dalje. Z Office 2013. Uvoz iz zda je brez carine. Doda se poštnina in DDV, kar pa pri tečaju 1,38 pomeni morda 350 EUR.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
dobimo mi v kratkem asusove.
Samo ne s tako ceno
evil.gif

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Ahm...tore sprašujem glede tipkovnice. "Prave" win tablice me ne znimajo. vseeno hvala.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Ima kolega in preverim, mislim pa, da ima slo tipkovnico. Oz. Skoraj 100 %.

sicer pa je zelo zadovoljen z windows tablico. Deluje tekoce, bp.

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
glede jezika na tipkovnici.
Za SurfaceRT/PRO se fizične (zunanje) tipkovnice še ne dobi slovenske. na displaju pa nastaviš kar želiš.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
Za SurfaceRT/PRO se fizične (zunanje) tipkovnice še ne dobi slovenske. na displaju pa nastaviš kar želiš.

Torej ali lahko nastaviš fizično tipkovnico tako, da imaš tudi šumnike, da uporabiš druge tipke za šumnike. hvala za odgovor.

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:

Torej ali lahko nastaviš fizično tipkovnico tako, da imaš tudi šumnike, da uporabiš druge tipke za šumnike. hvala za odgovor.

Fizicno tudi nastaviš kakor želiš, samo se potem črka na tipkovnici na ujema s tistim kar pritiskaš (Y->Z, Z->Y, ...)

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/using-multiple-languages

Tole pomaga....samo še vedno nisem čisto prepričan, kako lahko to nastavim za fizično tipkovnico, torej touch cover oz ali keyboard cover. Saj vem, da je mogoče le malenkost, samo res bi bilo dobro vedeti, če lahko imam šumnike tudi na fizični tipkovnici. kakorkoli, lepo bi bilo slišati kaj od nekoga, ki ima win tablico s tipkovnico. Hvala še enkrat.

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Ali kdo ve kaj je z asusovim memo padi 7" narobe, kamorkoli pogledam vsi prodajo to tablico z odprto embalažo, kaj je samo ena na zalogi v slo KLIK?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Jaz sem kupil original zaprto v Big Bangu, 2 meseca nazaj, za sedaj vse ok. Ker sem želel modro, sem preklical kar nekaj trgovin, da sem dobil original zaprto.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Kolikor vem, z note 10 gre klicat... mogoce pa se motim.

Smešno pa izgleda sigurno
smile-1.gif