Nakup motorja....

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Meni zgleda zelo dobro ... drugim pa spet ravno obratno in niso navdušeni nad oblikami novim nakedov (ki so bolj streetfighterji). Še dobro, da obstajajo tudi klasični nakedi z okroglo lučjo!
grin1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Z Benelijem bo precej popravil....vsaj bral sem tako. Cena servisa je pa tudi precej dražja od japonske konkurence...
Moj glas gre Z-ju...
cheer.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Meni zgleda zelo dobro ... drugim pa spet ravno obratno in niso navdušeni nad oblikami novim nakedov (ki so bolj streetfighterji). Še dobro, da obstajajo tudi klasični nakedi z okroglo lučjo!
grin1.gif

tule tudi jaz notri padem, streetfighter look mi ni všeč. Če naj bo naked naj bo old school z veliko piksno spredaj.

lp

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Sem zasledil na forumu, da je dvema lastnikom že pri prvih ~1.000 km zaribal TNT! Koliko sem zasledil stari modeli niso imel toliko težav! Je pa lep za pogledat!
grims-1.gif

Glede nakedov pa tudi meni niso napačni old school in, če bi lahko imel 15 motorjev bi se vmes tudi nekaj takšnih našlo!
17758-icon_confused.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Lepota hitro zgubi čar, če so z njo povezane težave in stroški....
wink-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Včeraj sem v živo videl novo Suzuki Hayabuso in Suzuki B-King.
B-King ima širšo rit kot Šerbi. Zadnja guma je širine 200, pa sploh ne pride do izraza, drugače pa je sam motor lep izdelek, s precej dodelanimi detajli. Le kako se pelje
17758-icon_confused.gif

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Pred nekaj dnevi sem videl test na MCN-jevi strani (video) kjer so imel B-Kinga in še 3 druge motorje. Med sabo so si jih menjali štirje motoristi, ki pa niso bili nabolj navdušeni nad voznimi lastnostmi B-Kinga. Kako je pa v resnici pa ne vem. Mašina bi morala bit špica! Mogoče še premočna!
grims-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Kako je pa v resnici pa ne vem.

Mogoče pa bom lahko podal novice iz prve roke.
grims-1.gif

Bomo videli, če mi bodo zvezde naklonjene.
confused-1.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Mene pa zanima,ko ste kupovali motorje,na kaj ste pazili? Ste imeli s sabo kake "strokovnjake" al ste kupovali sami??

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Vedno s seboj strokovnjake...vsaj jaz....sem preveč naiven in "butast"....
cry12bpy.gif

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Ja,sej to tut mene skrbi :D Sem tip k bolj na zunanjost pada
grin1.gif

Kako je pa z motorcki,ki jih vozijo iz tujine? Ucasih so mutili z davki,kaj je pa zdej s tem? Ker glede na to,da kupujem letnik 2000 oz tm okol,ni pomojem nc narobe ce pogledam tut za motorcki,k so pripeljani od zunej. Garancija je itak ze davno potekla,edin kukr vidim se nekatere avtohise hvalijo da ti nudijo garancijo.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Moje osebno mneneje.....izogibaj se italijanov.......
Jaz osebno kupujem motor znanega porekla in plačam cca 1 jurja več....ampak vem kaj imam....
wink-1.gif

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Prodal sem motor sedaj pa bo treba nekaj "novega" ali pa novega nabavit!
write.gif

Najbolj me trenutno še vedno mikata CB1000R (ki bo šele julija pri nas) in pa MT-01!
17758-icon_confused.gif

Ne vem kako bom zdržal do julija!?
13.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jest bi pa tole imel:

sicer nisem ravno pristaš SS motorjev, samo tale hondica se tako lepo pelje

cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Men je pa tkooooo grda
tongue-1.gif

Sem pa slisu,da je tut pri motorjih vrtenje stevca nazaj stalna praksa
frown-1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Žal tudi motorji niso nobene izjeme pri vrtenju števca. Pa tudi servisna ni več neka garancija, najbolj zanesljiva zadeva je nakup slovenskega motorja....

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik Freak pravi:
Men je pa tkooooo grda
tongue-1.gif

Meni je bila oblika na sliki tudi čudna, v živo je pa motor zelo lep. Navduši tudi "lahkotnost" motorja, tako v vožnji kot na pogled. Na sliki je zraven R6 (in R1) od katere ni nova CBR-ka nič večja. Malo kasneje se pripeljal še nekdo z novim GSX-R, ki deluje precej bolj "štorasto", da niti ne omenjam kakšnih starejših motorjev.