Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ni slaba izbira, tale nov je precej izboljšan....če si na svojem zdržal take hitrosti, boš tudi na Z-ju. Je pa definitivno res, da pri Z-ju za svoj denar dobiš največ.... Mislim, da ne boš razočaran....pa še dobro se prodajajo, če ti slučajno ne bo všeč.
Citat:
Uporabnik RBULL pravi:
Danes sem spet obiskal par štacun
Glede na cene mislim, da ta trenutek dobim največ če vzamem kavljna Z 750 naked (novi model) črne barve - krasen je.
No ja odvisno kaj želiš - kar pa jaz ne vem
V Logatcu ga nudijo za 6000 eur.
Mislim, da ima Elvir nekaj izkušenj s tem motorjem oz. Vuk tudi ti ga voziš a ne? Kaj praviš?
Malo me skrbi samo brzina, ker ni ravno za na avtocesto (v trgovini so mi rekli, da tam do 140 še gre, kar je pa več je pa že kar malo kriza.
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Tudi mene malo mede in se spogledujem z novim dvokolesnikom!
Najprej sem gledal Yamaho MT-01 kodo, ker sem pogrešal naslednika Hornetke 900 sedaj, ko je pa zunaj nov naked od Honde se pa bolj nagibam k Hondi!
Zanima me, če je mogoče kdo zasledil cene za Hondo CB1000R, ker koliko sem zasledil na avto.net-u so cene 10k € pa ne vem ali je to cena samo v predprodaji ali je v predprodaji kakšen € cenejša!?
Je pa lepa razlika v ceni med MT-01in CB1000R saj je Yamaha '05 ~9k, Honda pa 10k nova iz trgovine!
Drugače pa imam sedaj Hornetko 600, ki mi je več kot odličen motor zame samo sem postal nekoliko len in bi rad več Nm!