Nakup mobitela

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Čisto me je povozu čas na področju mobilne telefonije zato se obračam po pomoč na forum. In namreč, kupujem eno reč za cirka 150€ (največ do 200) da mi mi služila 2 leti. Kaj je na trgu tako vroče? Na kaj se splača počakat da pade cena?

Sem pred izbiro Nokie 5800 XM ker še najbolj zadovolji moje potrebe glede na ceno/tehnologijo telefona..

Če ima kdo kake podatke, kaj pride v ponudbo in kaj se splača počakat in se ne ponovno vezat za 2 leti...
lp

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pri katerem operaterju? Maš pa nokije 5800 na bolhi, nove od dobrih 200 eur dalje. Pri mobitelu pa je še dražja, kot pred meseci ??? 209 eur v džabest paketu, pa še 2 letno vezavo maš.... Dobro premisli, pa pred nakupom dobro stestiraj telefon, če res ne misliš menjavat 2 leti.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Simobil jo ima za 150. Imel sem že dva dlančnika. Gre se mi predvsem zato, ker imam že več kot pol leta nepodlajšano naročino in komot uzamem telefon, zdaj imam neko kripco, ki se ne uspe niti na net povezat za kak podatke ali rezultat.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
IMHO n5800xm ni vredna svojega denarja. Grozljivo počasen interface, samo kopiran symbian iz standardnega vmesnika za normalne telefone, polno je klikanja za brezveze... Raje poglej za kakim telefončkom z WM če že hočeš imeti pravi OS gor, pa če praviš da si že imel opravka z dlančniki.
p.s.: pri katerem operaterju pa si?

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Imel sem qteka s200, ki je biu res malo počasen, in Hp rx3715, samo oba sta že zgodovina in danes čisto neuporabna..
Ta HTC tudi ni slab, kar všečen...drugače sem pri Simobilu..V trenutnem paketu kot sem bi me prišu 330€ (orto)..
Se mi splača zamanjati paket?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
no no tko pa res ni.
kak klik je kje morda res ne potreben, sam ko skapiraš logiko že avtomatsko klikneš 2x.
pa tut počasen ni tko kot praviš. čist lepo tekoče dela.

22. jul 2007
13.575
1.758
113
124
zdaj si že podvojil začetni strošek
sprasujem se.gif
LPWWY

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Da ne odpiram nove teme po nepotrebnem. Tudi sama kupujem nov telefon, čez mesec dni mi poteče razmerje pri S!mobilu. Trenutno imam Nokio 5310.
Kateri telefon mi priporočate? Potrebujem foto z vsaj 5 Mtočkami, glasbeni predvajalnik, brezžično povezavo (bluetuth ... nekaj takega). Ostalega ne potrebujem. Pa da ni preveč zakompliciran za uporabo. Popravek --> Cena: do 150 EUR, če gre.

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Ok, pa recimo da se navadiš na brezvezno klikanje... hitrost je še vedno neprimerljivo slabša v primerjavi z mojim htcjem (p3600, stara zadeva drgač
tongue-1.gif
).

Oh please. Sem uporabljal in HTC-ja p3600 zdej, uporabljam nokio 5800 pa je nokia hitrejša in bolj user friendly.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Sem se odloču da še počakam. Ne grem na vrat na nos po telefon, ker mi še ni taka nuja, sploh sem pa videl da je 5800 ena sama plastika, taka cheap varianta deluje...
Bom raje počakal na E52, še e serija je, kovinsko ohišje, baterija 1500, pa bom dl raje malo več in bil bolj zadovoljen.
Hvala in lp.

slafari

Pripravnik
12. sep 2007
83
0
6
da ne odpiram nove teme - kter telefon priporočate?

hočem uporaben telefon s touchscreen, "wireless internet", 5M foto, dobro baterijo, ostalih cukrov se ne branim
nekako sem se nagibal k nokii N97, pa ste jo vsepovprek popljuvali.