Nakup mačke

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Odločam se, da bi si kupil mačko in me zanima, če mi lahko kdo malo pomaga pri iskanju oz. na koga se sploh obrnit za nakup.

Ker živim v stanovanju mi ni glih v interesu, da bi po mačko letel kr k najbližjemu kmetu, ker potem lahko pričakujem, da bo mačka dokaj hitro napadla našo usnjeno sedežno
grin1.gif

Nekako bi rad, da so že starši mačke bili vedno v stanovanju in, da ima mačka že malo prirorejo navado, da je v stanovanju.

Mi pa ni pogoj, da ima mačka rodovnik, 300 papirjev in potrdil, ker take mačke stanejo 500€
tongue-1.gif

Moj budget je nekje 100-150€. Starost mačke pa bi naj bla največ 3,5 mesece.

Dajte mi malo pomagat z nasveti in izbiro pasme mačke
tongue-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
pa ne bos macke imel no, moski in macka... pardon pe.der in macka
grin1.gif

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
...

kar sem hoto povedat je to, da boš dal 150€ za mačko, na koncu boš pa moral kupit še novo sedežno, ker mačka je mačka
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Imaš prav.

Žlahta je imela enkrat čisto navadnega mačka in so bili skos pizdarije. Potem so pa spet dobil enega dolgodlakega mešanca in maček je skoraj boljši kot pes. Skoraj skos straži okol hiše, če kakega znanega vidi laufa k njemu no skoraj skos hoče biti ob ljudeh. Sumim pa tudi, da pri vseh sosedih nafehta hrano.

Je pa nekaj takega, čist poseben karakter. Ve kdo kaj več od teh?
IK4JC1k5yYGE3gTr.v.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tudi če je od mlade mačke mati, in 10 babic in dedkov živelo v stanovanju, ji to nebo gensko pripomoglo
k temu da ti nebi napadala sedežne. Sicer pa to mačke redko počnejo.

Za 150€ pa ne dobiš pasemske mačke, tako da kar lepo malo pošunjaj oglase. Lahko pa ti jaz uredim eno ker majo
sosedi mlade,... Za ceno malega piva seveda
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jaz sumim, da če s kmetov kaj dobiš da je enkup incestov. Potem je pa vse potomstvo fuknjeno
crazy1.gif

Pri mačkih in kmetih
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Jaz sumim, da če s kmetov kaj dobiš da je enkup incestov. Potem je pa vse potomstvo fuknjeno
crazy1.gif

Pri mačkih in kmetih
hysterical-1.gif

budalo pa nisem s kmetov doma

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Norveška gozdna?? Main Coon

Glede muce, jst bi uzel eno navadno muco, jih maš zastonj kjer hočeš
smirk-1.gif
v vskaem primeru jo boš moral na stanovanje navadit itd..

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Moj namen niti ni pasemska mačka, ker imajo previsoko ceno. Sem včeraj klical eno gospodično, ki prodaja Britanke in ima cene mladičev od 500€ naprej. Res, da so mladiči ocenjeni s strani mednarodne sodnice, mikročipirani, vsa papirilogija, itd. ampak meni to ni glih pomemembno, ker mačke ne mislim vozit na tekmovanja
grin1.gif

Pač glede pasem me vsaj tolko zanima, da vidim v kateri smeri gledat. Tudi, če mačka nima vseh papirjev še ne pomeni, da je mešanec
tongue-1.gif

mX, daj zrihtaj kako sliko, da vidim kake so
smile-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Lušten muc, podoben naši mački, karakter pa je praktično isti, kot bi imel kužata
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
STFU

lep vzor kot moderator, nisem vedel, da lahko na alterju moderatorji jebejo celemu svetu vse. [censored]. macko bi imel, bizgo
hysterical-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
1. nobenemu nisem nič jebal
2. ti si začel z žaljenjem
3. sploh ne mislim debatirat s tabo glede mojega moderiranja, ker, če bi jaz bil kmet bi ti takoj po tvojem postu stisno 14 dni toplic zaradi žaljenja

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Še lahko vedno to narediš, ker mene je začela glava bolet pa strah me je brat forum ko on tak žali?

Mene je strah hodit na forum ker so tak primitivni, to pušča posledice na mojem karatkerju.

Hvala za pomoč.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ce ce ce ... ce bi bil ti moski bi me ze trikrat razbil kot kanto za smeti
hysterical-1.gif

hehe mx
grin1.gif