Nakup Iphone 4G.....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
En off

Kako se ti rešil glede sim kartice? Naročil novo oz odrezal navadno?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
En off

Kako se ti rešil glede sim kartice? Naročil novo oz odrezal navadno?

Jaz sem imel obe varianti... takoj ko sem vedel, da bom dobil telefon, sem naročil microSIM pri mobitelu... ko sem telefon dejansko dobil v roke, sem pa seveda šel rezat staro sim kartico (ki je delovala odlično). Če bi vedel, da bom tako dobro obrezal staro sim kartico, nove microSIM nikoli ne bi naročil... ampak sedaj imam pač originalno.

iFan

Pripravnik
20. jun 2010
80
0
6
Po moje s 13. avgustom zelo. Pa še petek je. Pravi dan za srečni dan. Komaj čakam. Končno :D

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ti si že za 20.7. pravil, da bodo 100%
grin1.gif

Jaz imam občutek, da se zgodba ponavlja (že četrtič). "Dežavu"
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sem danes valjal po rokah 4ico
zmaga.gif

Je pa že sama škatla kul, čisto majhna
smile-1.gif

Delal pa še ni, še ni kartice

In ne, ni bil moj
ne-ne-1.gif
samo "na vpogled"

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Kaj pa je problem zaobljenosti vogalov? To odločilno prispeva k lažjemu držanju telefona in udobnejšemu prenašanju v žepih.

22. jul 2007
1.400
57
48
ksz.....

iPhone 4 'Jailbreak' odslej močno poenostavljen

Samo nekaj dni po tem, ko so ameriški uradniki odločili, da odklepanje naprav, da bi lahko na njih poganjali tudi konkurečne aplikacije, ni prepovedano po zakonu DMCA, je zaživela spletna stran, ki omogoča enostaven odklep (Jailbreak) vseh Applovih naprav(ic).

Doslej je bila za odklep iPhona potrebna povezava telefona z računalnikom, sedaj pa zadostuje le, da uporabnik z mobilnikom (z brskalnikom Safari) obišče spletno stran jailbreakme.com

Uporabniki poročajo, da odklepanje prek spletne strani deluje na vseh Applovih napravah: iPhonih, iPadih ter iPodih, na katerih teče iOS 4 ali iOS 4.01. Nekateri sicer sporočajo, da po odklepu iPhona 4 niso mogli več uporabljati funkcije FaceTime in pošiljati MMS sporočil.
Zanimanje za odklep jabolčnih naprav je očitno zelo veliko, saj strežniki mnogokrat klecnejo pod navalom zahtevkov.
Jailbreaking omogoča poganjanje aplikacij, ki niso potrjene s strani Appla ter povezovanje v katerokoli mobilno omrežje. V Cupertinu medtem opozarjajo, da je odklepanje sicer res legalno, a uporabniki s tem izgubijo garancijo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Malo OT, ampak tukaj boste vedeli...
Pred nekaj dnevi sem si dobila ipod touch 3g. Se pravi po izdaji iOS4. V cydii sem poklikala "make my life easier" oz. nekaj takega in dobila shsh datoteko 4.0. Mar to pomeni, da če upgradam na iOS4, ne morem več nazaj na 3.1.3? Ne bi rada tvegala, ker imajo ljudje probleme (z baterijo, počasnostjo, nestabilnostjo ipd). Se da še vedno kako priti do 3.1.3 datoteke?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Saj to me zanima. V cydii imam napisano.
this device has SHSHs on file for iPhone OS 4.0 (nekaj takega no, na pamet govorim, zdajle se mi noče povezati na strežnik)

Samo in zgolj 4.0 - grem po upgrejdu lahko nazaj na 3.1.3 ali ne?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ah, updejti na 4.0.1.. dlje to bi baterija drzala, manj potencialnih problemov imas ob naslednji nadgradnji.. sicer pa je bojda ze blizu JB za 4.x

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A se samo meni zdi, ali je baterija malo hitreje prazna ko je jailbreakan?

BTW, je kdo probal Five Icon Dock na 4.0?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
A kdo ve kakšno je stanje z iPhone 4 v Apple Store v Londonu, ker sem bil tam ravno takrat, ko so jih začel prodajat, so jih sicer imeli, vendar je bila norišnica (vrsta pred štacuno itd.). Zanima me, če se ga da enostvano dobit, da bi mi ga nekdo prinesel, ki gre v London čez vikend in če je možno vzet na firmo ali kaj bolj komplicirajo kot v Italiji. V Italiji me moti, da je cena še bolj navita kot v UK (It: 660€ oz 780€, UK cca. 600€ oz. 700€). Druga vrjanta je še, da naročim na netu preko Borderlinx, ki mi pošlje v SLO, vendar je to še +30€ (OK ni tok hudo), predvsem pa nevem, če bi šlo na firmo.