Nakup gsm preko amazon.de?

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Poleg tega mi gre amazon na kulac, ker ne veš kakšna bo končna cena s poštnino vse dokler ne pripelješ "nakupa" do skoraj zadnjega koraka.

jaz tudi ne vidim druge rešitve

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ja na amazonu moraš dati izdelek v košarico, iti na checkout, izbereš naslov na katerega želiš prejeti izdelek in ti šele takrat pove koliko stane handling and shipping, druge šanse ni
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Pač ekspresno odklikaš vse do tja, meni ni tak problem, mi je ebay bolj zmeden, sploh če kupujem več kot en artikel pri istem prodajalcu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zdej decembra je res lahko mal križ z dostavo. Bolj odvisno od sreče.
Ima pa amazon ponavadi možnost za doplačilo, da ti pošljejo s prednostjo. Ravno neka fora, če gre za darilo, da dobiš pravočasno.

tony

Guru
23. jul 2007
9.739
1.526
113
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Dejte vi men ma pomagat, sej neki nemško razumem ampak bi raj to v Ang. a se da nastavt
ta amazon.de v Ang. jezik? Ne najdem
frown-1.gif

Tudi na amazon.de se da nastaviti jezik na angleškega, poišči
zmaga.gif

Je pa res ozko grlo zdajle pošta in zna malo trajati...

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A mi lahko kdo razloži koncept amazona?

eBay - tržnica, kjer se dogovarjaš z vsakim fizičnjakom / firmo posebej, veliko jih ne pošilja v SLO, če je poštnina, je ponavadi zelo visoka
Amazon - supermarket, kjer je ogromno posameznikov, ki pa (lahko) izkoriščajo Amazonovo infrastrukturo. Pri izdelkih, ki so "prodajani" ali pa vsaj "pošiljani" preko Amazona, je ponavadi poštnina relativno nizka

Ja, moraš pa iti do čisto zadnjega koraka, da vidiš, koliko te pride poštnina.
Jaz veliko raje kupujem preko Amazona, saj se v primeru reklamacije obračaš na veliko firmo, ki ima to veliko bolje urejeno kot en fizičnjak, ki prodaja preko eBaya in te lahko lepo ignorira (sem dal čez obe varianti).