Nakup gsm preko amazon.de?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Nimam izkušenj z nabavo preko amazon-a zato me zanimajo vaše, Koliko časa kaj traja za dostavo? Naročil bi telefon preko amazon.de

Hvala za odgovore&lp.

tony

Guru
23. jul 2007
9.739
1.526
113
Iz uk traja 5 dni, iz .de je podobno. Nikoli nobenih težav.

Tudi ko sem dobil popolnoma uničeno pošiljko (poštarji.lufthansa.air
grims-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
max 1 teden do zdaj, ampak vedi, da so zdele prazniki blizu folk dost naroča in pošilja, poštar pa rab darilo za sina
evil.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
da bi kakšn potres bil na totem območju, kak bi narod navalo :D

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Nimam izkušenj z nabavo preko amazon-a zato me zanimajo vaše, Koliko časa kaj traja za dostavo? Naročil bi telefon preko amazon.de

Hvala za odgovore&lp.

Ko sem iz amazon.de naročil fotoaparat je bil v dveh delovnih dneh pri meni
cool-1.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
ksz

letos spomladi sem naročil telefon iz amazon.de. naslednji dan ob 10h dopoldne sem ga dobil. v manj kot 24h je prišel iz nemčije v SLO. hitreje kot če bi kaj naročil v kaki slovenski spletni trgovini.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Potem so se DHL tovornjački ravno lepo poklopili, drugače pa ja, 2 dni pa je. Jaz sem še vedno vse lepo dobil, sploh če Amazon pošilja. Trgovci ki delajo preko njega znajo biti malce bolj počasni.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Dejte vi men ma pomagat, sej neki nemško razumem ampak bi raj to v Ang. a se da nastavt
ta amazon.de v Ang. jezik? Ne najdem
frown-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A mi lahko kdo razloži koncept amazona? Ker ne štekam čisto... in tudi kar sem gledal se je do zdaj še vedno dalo dobiti ceneje preko ebaya.

Poleg tega mi gre amazon na kulac, ker ne veš kakšna bo končna cena s poštnino vse dokler ne pripelješ "nakupa" do skoraj zadnjega koraka.
Skratka, amazon mi deluje totalno nepregleden, ali pa jaz česa ne razumem?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Meni je ebay bolj za kake avkcije, če pa vem kaj hočem novega, pa raje če se da, direktno od amazon, torej ne od kake izmed trgovin.

Je pa dobro preveriti tudi na drugih amazon sajtih, recimo Sony RX100, je na amazon.de 580€, na amazon.it pa 485€, kar je itak daleč najbolj ugodna cena, pa tudi pošiljajo v .si

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Poleg tega mi gre amazon na kulac, ker ne veš kakšna bo končna cena s poštnino vse dokler ne pripelješ "nakupa" do skoraj zadnjega koraka.

Tudi sam bolj malo nakupujem pri Amazonu pa me zanima če obstaja kakšen "direkten" postopek, da dobiš ceno končnega produkta in poštnine. Morda sem pa samo jaz tako lesen, da sem kaj spregledal.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kot ti je spirit napisal

Kaj sem napisal? Napisal sem, da ne razumem koncepta oziroma ne znam nakupovat. Pri ebayu mi je všeč, ker že pri iskanju vidiš koliko stane izdelek in koliko je poštnine.
Na Amazonu pa vidim samo ceno izdelka, poštnine pa ne vidiš dokler ne preklikaš celega boga.

Torej a se da to kako lažje in lepše videti?