Največji kip Jezusa na svetu

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj se trudi Dežman z "novo" zgodovino, da bi nam povečal turistični obisk, mogoče pa kakšne rove še odpremo.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
e4f267d4c36a197308813f7e4d97e6dc.jpg

Bog je reku, da denarja ni treba vrnt....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kdo pa bi hodil Tita gledat???

Orlovo gnezdo, kjer je Hitler imel izletniško točko, je danes mega turistična atrakcija...
Ja, saj.
Jezus - slaven
Hitler - slaven
Hess - tu nekje
Tito - who!??

(omeni ta imena tujcu, pa mi povej, katera pozna in katera ne)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Titota zihr poznajo

ja v afriki ziher. to je bila ena redkih dobrih zadev, so te ujel, recimo hotel skuhat, pa si vpil tito hkrati z imenom lokalnega diktatorja in zraven plesal jugoslovansko kolo, pa si jo povečini odnesel brez hujših posledic, saj so se gastronomi nato raje osredotočili na debelega zahodnega imperialističnega turista, kar je bilo tudi s kulinaričnega stališča boljša in obilnejša izbira...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

To je spomenik Titu?

Pozabljaš pa da prevarantu Jezusu še kar postavljajo pri nas cerkve, ki pa pridejo bistveno več kot 140.000 eur

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Bom objektiven, kako lahko Jezusa obtožiš, da je prevarant?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.705
113
To se tudi vse iz kategorije NOB, pa je vecina spomenikov NOB mlajsih. Lej slabo primerjavo si delal face it.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.511
7.705
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Spomeniki NOB se zelo slabo obnavljajo čist tako da veš

Iskreno mi dol visi ker osebno menim, da je NOB brand name na katerem je potem gradil prejsnji sistem. Zasluzni partizani so bili pozabljeni, spomenice 41 pa so na koncu nosili ljudje ki so bili 41 premajhni da bi drzali pusko. Kar nekaj tistih ki so jim kasneje postavljali spomenike pa so sami pospravili.

In ne moti me obnavljanje NOB spomenikov, dokazal sem samo slabo primerjavo s strani snecerja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Bom objektiven, kako lahko Jezusa obtožiš, da je prevarant?

So ga že drugi pred mano in ga za nagrado križali.