Največji kip Jezusa na svetu

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Ah, kaj se sekiraš. Bo pa tole, če ne kaj drugega, definitivno novi izziv za Al-Qaido.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne sekiram se spljoh.

Rad bi izvedel en pameten razlog, zakaj so ga postavili, razen zaslužka seveda.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Mogoče muslimanska....

Naša je na prešuštvuj..... bog naj ti oprosti nevernik!!!
Ti pa nisi veliko bral svetega pisma a ne?
No za domočo nalogo odpri sveto pismo pa ponovi zapovedi.

Ga nisem še vidu od blizu....

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.226
3.586
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne sekiram se spljoh.
Rad bi izvedel en pameten razlog, zakaj so ga postavili, razen zaslužka seveda.
Sploh mora obstajati še kak drug razlog?

pipo

Majstr
19. mar 2008
960
478
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sploh mora obstajati še kak drug razlog?

pri poljakih ne bi dal roke v ogenj, da jih žene izključno zaslužek... so le bolj nagnjeni v to smer....

ampak je treba priznat, ideja je odlična in celo realizirana
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.461
7.155
113
pri taščici
Se pocakamo da se zgodi "cudez" in so poljaki resene recesije za vse vecne case.
Ko se zgodi cudez (glede na globoko vero poljakov se bo kmalu) bodo k nnjim drli ljudje z vsega sveta. Tako kot lurd, fatimo, medzugorje....... Oni bodo reseni recesije, mi bomo pa k njim hodili po iskanje z recesije. No saj ce bi kak pahor sel ne bi imel nic proti.
Pa naceloma spostujem vero, in tudi tukaj se mi ne zdi nic narobe. Kot sem napisal, vsak tele ima svoj vesele. Recimo vecina na alterju vpletenih bi lahko svoj cas in stroske povezane s srfanjem lahko namenili za lacne. Tudi jaz sem hodil na moto gp na cesko. Pac sem bil tele. In sedaj sem tudi tele ker tole pisem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne delaj si rezane podobe in ničesar, kar bi imelo obliko tega, kar je zgoraj na nebu, spodaj na zemlji ali v vodah pod zemljo! Ne priklanjaj se jim in jim ne služi, kajti jaz, GOSPOD, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog, ki obiskujem krivdo očetov na sinovih, na tretjih in na četrtih, tistih, ki me sovražijo, 6 toda izkazujem dobroto tisočem, tistim, ki me ljubijo in izpolnjujejo moje zapovedi.

Torej bo bog sedaj kaznoval Poljake...

hysterical-1.gif

Težki intelektualci na forumu, res, priznam, z vsako temo sem bolj presenečen.
aplauz.gif

Malo še Sveto pravljico prečitaj pa boš videl, da je Bog ustvaril ljudi po svoji podobi
smile-1.gif
(menda ti ne rabim citirati)
Skratka jaz sem podoba božja in lmeni ahko postavijo moj kip.
Zelo kontradiktorna pravljica.

In ker je Jezus domnevno vstal od mrtvih in šel tja gor... v skladu z 2. zapovedjo ni dovoljeno ponazarjati gimnastičarja na ta ali drugačen način.

pipo

Majstr
19. mar 2008
960
478
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tudi jaz sem hodil na moto gp na cesko. Pac sem bil tele.

off.... če le nisi hodil gor z polnim rukzakom sendvičev v času ČS je vse ok
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.596
5.182
113
Cela Poljska ravnone bo rešena recesije, ampak za eno našo Muro v najboljših časih lahko tak kip prinese delovnih mest. Ko to preračunaš vidiš, da so zelo dobro naloili denar.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Cela Poljska ravnone bo rešena recesije, ampak za eno našo Muro v najboljših časih lahko tak kip prinese delovnih mest. Ko to preračunaš vidiš, da so zelo dobro naloili denar.

Zaslužek na račun prevare.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.101
592
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:

Na Poljskem ni bilo recesije. V letu 2009 je bila edina država v Evropi poleg Malte, ki je imela gospodarsko rast.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.257
1.281
113
43
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:A ni Mojzes včasih svoje vernike kaznoval, ker so naredili en kip ter ga častili?
Zlato tele je bilo njihov "bog". To je pač kip. Nisem zasledil, da bi zahtevali, da ga je treba častiti. Nekje napišeš, da je kip Jezusa in imaš turiste. Pametno. Če se pa veter menja, pa menjaš glavo in rečeš, da je kip Stalina.
Mi se pa ne moremo zmeniti, da bi naredili en zabaviščni center ali da bi denimo usposobili eno gramozno jamo, tako kot so je pri Gradcu. Lahko bi potem še rekli, da je motna voda zato, ker je vsak mesec blagoslovljena, če bi to pomagalo pri velikem obisku.
Po eni varianti so v Lurdu od začetka prebivalci sami nanosili bergle okrog kraja, da bi novi turisti mislili, da so jih pustili ozdravljeni ljudje. Kdo bi jim zameril. Takrat drugega turizma kot je verski, skoraj ni bilo. Danes pa pač obešamo table, da je voda čista in da je ta in ta inštitut to potrdil. Pa verjemi, kdor hoče.

Pa dejmo postavt 50 m visok zid Titu pa da vidmo kok hitro in dolgo boš govoril da je samo turizem.....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.257
1.281
113
43
Jaz in vrjamem da še kdo drug. Ampak da jezus predstavlja neko vero ali kr gibanje ki je bolj škodovalo svetu kot katerakol zadeva do sedaj in se nekdo ne pritožuje je pa skregano z logiko.

pipo

Majstr
19. mar 2008
960
478
63
imaš največji napis tito, pa po njem lahko oceniš koliko prometa bi kip prinesel
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kdo pa bi hodil Tita gledat???

Orlovo gnezdo, kjer je Hitler imel izletniško točko, je danes mega turistična atrakcija...