Pri meni dosedaj ni bilo nekih težkih odločitev, so vse naravno prišle.Katera je bila pri tebi?
Za selitev imaš prav. Odločitev je bila enostavna, samo opremljanje novega stanovanja pa jajc. Dobro, da se je žena tudi angažirala, sicer bi bilo precej stresno vse skupaj.Najbolj stresne situacije v življenju so ločitev, menjava službe in selitev.
Če kaj ne razumem pa je vprašanje glede partnerskega odnosa. Halo,s partnerjem si skupaj v dobrem in slabem. Pridejo vzponi in padci, pa saj smo odrasli ljudje. Ne more nas ena finančna kriza razdvojiti. Edino kar ne sme biti je varanje partnerja ok pa nasilje seveda.Res je, selitev je še ena taka situacija. Ravno zdaj sem v obdobju, ko se zaradi dogodka izpred nekaj mesecev, odločamo za selitev. To pa potegne za sabo spet kup vprašanj. Trenutna situacija ni najbolj optimistična, gradbeni stroški so šli v nebo, se lotiti adaptacije ali ostati kjer smo ali bomo obžalovali odločitev... Kaj bo to pomenilo za partnerski odnos, bom čez čas še finančno preskrbljen... Niso pa to vprašanje o življenju in smrti. Ali pač?
Res je kar si napisal. Glede partnerskih odnosov pa, so vzponi in padci, v vseh še tako uspešnih zakonih, partnerstvih, sodelovanjih... Ko je odnos na preizkušnji se pokaže kako trden je le ta. Saj veš finance so le eden izmed trigerjev... pa najstniki, tašče in tasti, služba... pomanjkanje časa za tiste trenutke, ki delajo zvezo trdno.Če kaj ne razumem pa je vprašanje glede partnerskega odnosa. Halo,s partnerjem si skupaj v dobrem in slabem. Pridejo vzponi in padci, pa saj smo odrasli ljudje. Ne more nas ena finančna kriza razdvojiti. Edino kar ne sme biti je varanje partnerja ok pa nasilje seveda.
Drgač pa ti želim vse dobro,držim pesti za tebe in družino,pa čeprav sva različna glede več stvari.
A laganje partnerju je potem greh, ki se ga mora odpustiti?Edino kar ne sme biti je varanje partnerja ok pa nasilje seveda.
Saj zato sem te vprašal, če je to ok. Ker si napisal, da edino varanja in nasilja ne sme biti.Kako to misliš?Laž,kraja,tepež,varanje...ne pašejo glih v dober partnerski odnos.