Najmanj požrešen program za predvajanje mp3jev

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Dosedaj sem imel Winamp, pa mi je bil OK, res da je treba playlisto "na roke" izdelat, kar je po eni strani dobro, če nimaš urejenih tag-ov, po drugi strani pa če imaš veliko muske, je to zelo zamudno urediti.
frown-1.gif

Torej kaj uporabljate za pošlušanje muske na PCju?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Playerji niso za urejanje TAG-ov, za to uporabi Tag&Rename.

Če misliš z urejanjem playliste to, da hočeš komade iz playliste skopirat/premaknit nekam, pa si dol potegni AmoK Playlist Copy (freeware): http://www.amok.am/de/freeware/amok_playlist_copy/download/

Foobar ima sicer nekaj dobrih funkcij, npr. predvajanje .cue fajlov, samo drugače pa zgleda ko da sem padel v čas Win 3.11
tongue-1.gif

Jaz imam zadnji Winamp, klasičen skin in ctrl+d, da je player fajn velik. Porabi pa s klasičnim skinom (meni) 2,8 MB RAM, foobar pa 7,7 MB, tak da zame sploh ni vprašanja.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
To vem, da playeri niso za urejanje TAGov.... Če delam sam mp3je so tagi urejeni (CDex dela svoje...), če pa dobim mp3je od koga drugega pa se ve kako je, eni imajo urejeno v nulo, drugi pa je katastrofa........ anyway....

Sem dolpotegnu foobar, pa mi je OK, poraba je cca 4 MB rama, zaenkrat mi je cool, bo čas pokazal svoje......

tnx za predloge in nasvete