Za razliko od tebe jaz ne gledam samo nase...Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Kaj se še igraš v pesku?
Za razliko od tebe jaz ne gledam samo nase...Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Kaj se še igraš v pesku?
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Zgleda, da te je že velikokrat? Če te ni, po vsej verjetnosti, kaj te tako moti? Verjetno si tak tudi do drugih živali in nenazadnje do ljudi... skratka problem je če so psi nevzgojeni oz. gospodarji oz. da je pes bolj pameten od gospodarja... in nenazadnje bolj so nevarni majši ''ljubki psi'' kot pa rotwailerji, doge....
Citat:
Uporabnik creep pravi:
KSZ
[gledam in se čudim, kakšna nestrpnost vlada v našem glavnem mestu do ljubiteljev psov, mačk, do tujcev, dnevnih migrantov, upokojencev, študentov, vrtičkarjev, južnjakov, raznoraznih voznikov in tistih, ki parkirajo pred "njihovimi" bloki, ... (the list goes on)]
Kakšen naj bo torej po vaše človek, da se lahko mirno giblje po prestolnici in ne moti nikogar? Vsak teden imate nekoga "na tapeti", ker ne spada v vaše standarde. Malo se zamislite nad sabo.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zakaj imaš sploh psa v bloku? Zakaj imate blokarji pse? To bi mogli prepovedat, pes mora imet svobodo nonstop, pa ne na 50-ih kv. metrih. Razen tistih mali pizdolizcev, ki hodijo počasneje, kot človek.
S tem se ne bi ravno strinjal.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zakaj imaš sploh psa v bloku? Zakaj imate blokarji pse? To bi mogli prepovedat, pes mora imet svobodo nonstop, pa ne na 50-ih kv. metrih. Razen tistih mali pizdolizcev, ki hodijo počasneje, kot človek.
To je nestrpnost do blokarjev. Te nič ne briga ,kaj ima kdo v svojem stanovanju.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Ampak pointa njegove posta pa vseeno nisi dojel ...
LP,
PIC
Jaz, sem ga! Še eden od stašev, ki svoje strahove do psov prenaša na otroke! to je prvo! Imaš pa prav, če obstaja možnost, da pes zaide na dvorišče je prav da je na vrvici, če pa ni 500m stran nobene bajte pa ne vidim razloga zakaj bi bil!
lp
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
...če pa je pes pri hiši, je pa ponavadi cel dan v pesjaku ali na ketni...
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
...če pa je pes pri hiši, je pa ponavadi cel dan v pesjaku ali na ketni...
Zakonsko bi mogli uredit, da bi bilo prepovedano imeti pse na ketni, v primeru pesjaka pa bi morali biti določeni standardi (minimalna kvadratura pesjaka, in podobno).
Ni vrag, tole bom predlagal, da se zakonsko uredi...
Citat:
Sem eden tistih, ki nima psice nikoli privezane. Tudi v strogem centru Ljubljane je spuščena a tam imam za vsak slučaj povodec s sabo. Me bo redar prepričal, naj imam psico vedno privezano? Nikakor. Velikokrat sem šel tako mimo redarjev kot tudi mimo policajev, psica normalno ob meni, neprivezana, in ni bilo reakcije.