Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe, sem popolnoma na istem. Uporabljam Android tablico, sem precej v stiku z uporabniki Androida na telefonih in ko vidiš, da Samsung S7 šteka), se mi enostavno obrača želodec, ker tudi slučajno nimam časa in volje, se ubadat s takimi stvarmi.
Kaj rabim: nastavim in pozabim. To mi je odlično uspelo z WP7, 8-ka je bila že slabša, 10-ka pa recimo, da dela, ampak vedno bolj zadeve štekajo (včasih moram čakati 5 sekund, da mi najde v imeniku osebo).
Zato pa sem se sedaj končno odločil, da zagrizem v Iphone-a, ampak kot rečeno: rad bi prej zase preveril, kako meni zadeva ustreza, preden skočim v to. Zaenkrat še ''trpim'' muhe WP, ampak dolgo časa verjetno ne bom več zdržal.
Je pa jajc, včasih bi to v enem dnevu pohendlal, sedaj z leti pa mi je taka muka, da ne moreš verjeti...
Pa za test ne rabim top zadeve, saj želim preverit sistem in način delovanja (sinhronizacija imenika, koledarja, različne storitve np. FB Pages Manager, samodejna sinhronizacija fotk v oblak, itd.).
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Imam 5S. Nekaj vprašanj:
- Control Center se da prilagajat? Predvsem bi rad imel tam hitro/enostavno možnost vključitve/izključitve prenosa podatkov
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
- a za to, da MMS pride morajo biti podatki vključeni? Ker pri ostalih sistemih pač dobiš SMS, vključiš podatke in potegneš dol MMS. Namreč, mi je bil poslan MMS, vendar ni prišel, ko sem pa vključil prenos podatkov, pa je zadeva prišla
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
- prejem elektronskih sporočil me še malo ''mede'': sem nastavil, da naj preveri mail-e na 2 uri, ampak se nič ne zgodi in šele ko grem v mail-e, vidim da imam nova sporočila. Zna morda sam vključit podatke ob preverjanju, če recimo takrat ni na WiFi-ju? Obstaja kakšen dober alternativni email klient?
Tega nisem ipazil, ker imam prenos podatkov vedno prizgan ... Sem pa sedajle probal in traja kaksen trenutek, da se vklopi ali izklopi prenos podatkov ... Je pa treba na gumb samo tapniti... dela pa tudi, ce poslajdas po gumbuCitat:
Uporabnik mtl pravi:
- vklop/izklop podatkov se izvaja z gumbom, ki ga nisem še naštudiral. A je treba počakat nekaj sekund preden ga vključiš, da ''pride k sebi'' ali sem le jaz ''čuden'' in moram skoraj vedno večkrat pritisnit, da mi ga vključi. A samo pritisnem ali ''svajpnem'' v desno?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ostalo zaenkrat gre, definitvno je delovanje sistema (zaenkrat) bolj tekoče kot recimo pri Lumii 950. Je pa že bilo par glitchev: YT se mi je v landscape modu 2x odprl le čez pol zaslona, kar je bilo rešeno z obračanjem v portrait in nazaj landscape. Pa YT aplikacija se odpira ene 3 sekunde. To je pa to, nič večjega, z vsem ostalim sem zadovoljen. Le še iTunes nisem točno poštudiral, kako si organiziraš pesmi in pa predvsem, kako jih izbrišeš ven (ne fizično na disku).
Predvsem pa je bila ''učna faza'' presenetljivo kratka. Sem že po parih urah igranja bil dovolj seznanjen, da sem zamenjal SIM-ko in uporabljal iPhone-a.
PS: sync koledarja, imenika, itd. preko outlook.com deluje perfektno.
3 EUR mu je bilo preveč za app s katerim potem uporabljaš folder sistem?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa je šla uporaba te Applove pogruntavščine, se spomnim da moj bratranec ni uspel naumiti in je na koncu obupal
Ravno zato pa bom zadevo testiral, preden grem v to.Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Ne bodi naiven, da jabka nikoli ne zašteka....na lastne oči videl parkrat že, tak da ne vem od kod ta fama, da android šteka, jabka pa ne...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čakaj malo, iber sistem potrebuje dodaten app, da se lahko mp3 da gor?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čakaj malo, iber sistem potrebuje dodaten app, da se lahko mp3 da gor?
No, če ne drugega je to v WP urejeno, tam se pač normalno, skopira v folder telefona in deluje.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če pa uporabljam dva telefona, WP in android, tako da direktno vem kakšna jajca so android. Lahko sicer da je kriv podhranjen model ali pa sistem, kar pa niti ni važno, ker bi potem pač dali gor OS ki dela.
ios pa nimam direktnih izkušenj, vem samo to, da je bratranec imel velike probleme spravit mp3 gor. Saj je nakužil preko itunes, ampak mu je prvič šlo, potem je isto ponovil in ni šlo več.
Omenjam samo to, kar imam sam izkušnje, ne se bat, ne udriham kar na pamet