najboljši za poslovno uporabo

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Če gledaš N97, potem poglej rajš mini. Drugače bi jaz razmišljal o E72 ali pa kakšnem BlackBerry-ju

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Ni slab, samo meni ni všeč. Neki na pol je. Funkcijsko pa itak ni vprašanje

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Pro2 je hud telefon, ampak je WM in rabiš par dni, da ga napedenaš s kakšnimi dodatki, da je točno tak kot tebi sede. Je pa tud res, da se jaz z Touch HD nisem kaj dosti igral (v smislu prilagajanja) in sem ga brez problema uporabljal ene 3 mesece (in bil zadovoljen uporabnik).

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
... da iskanje po imeniku deluje "po korenih" (ne tako kot na p1i ko moraš kucat točno priimek, ime. všeč mi je nokiin stil kjer meče vse rezultate npr vpišeš ja in zmeče vse ki imajo ja...) ...

malo off topic: že SE P990i je imel v imeniku funkcijo Find, ki dela točno to, kar rabiš. Malo dvomim, da so jo na SE P1i črtali.
wink-1.gif

LP,

Milan

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
BB se ti zdi hiter? Sicer ga sam še nisem poskusil sem pa do zdaj slišal za same negativne izkušnje prav glede na račun hitrosti. Edina izkušnjo z BB imam to, ko mi je nekdo hotel neke slike pokazat in je lep lep čas jpg slikico gor odpiralo.

ne govori nekaj, o čemer nimaš pojma
ne-ne-1.gif
....slike, pregled slik dela brez zatikanja, pa če te kdo vmes pokliče ne zmrzne kot razne Nšroti in SEšroti, normalno se oglasiš, nato pa spet pregleduješ slike....

Poslušaj govedarček, napisal sem samo kaj so mi povedali drugi in ko je ven prišel Storm, takrat je bila povsod mega reklama sem si šel tega Storma ogledat na Simobil center in takrat je bilo odpiranje slik ultra počasno. Če so od takrat že izdali 8 FW in so zadevo izboljšali pa nevem. Jaz sem samo napisal svoje vtise nisem pa nikoli nikjer napisal da je stvar dejansko takšna...

Lp

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
BB 9700

@sad: če imaš tipkovnico v uporabi "kot bližnjice" (dial from homecreen off) pri bb pritisneš samo F (in ne držiš kot pri nokiji) in imaš takoj profile.. Večina ima celo "silent switch" (profil tiho) na zgornjem delu aparata..

Tudi pri zgrešenih klicih jaz vidim vse (klicatelj, work / home oznaka, številka, čas, datum,..) Kaj ima nokia še več, da sem zgrešil?

Nekatere zadeve se razlikujejo od aparata do aparata in verzije programske opreme,.. ampak ni za posploševat, kakor ti praviš.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.818
113
KSZ
Našel sem zdravilo za elektronsko pošto na Nokiah in sicer program Profimail ( Profimail ), Sicer stane 22 EUR, ampak je vreden vsakega centa.Kvaliteta upravljanja z elektronskimi sporočili se izenači z BB sistemom in v nekaterih funkcijah je celo še bolj napreden. Preprosto fenomenalno.
cheer.gif
30 dni je testna verzija, crack-a ni, tako da je treba kar kupit.

@Undefined: moje izkušnje temeljijo na BB 8800.