Sem ravno mislil vprašati, kje se BT na telefonu sploh izklopi?!?! A se to sploh da?
A ti BT izklapljaš in potem vedno ko greš v avto vklopiš in nato izklopiš? Ali si en od tistih, ki v novem avtu tišči telefon k ušesu?Blutut imate nonstop vklopljen na telefonu, zaradi tega ključa?
Blutut imate nonstop vklopljen na telefonu, zaradi tega ključa?
Če pa to vse baterijo žere.Imas telefon tudi stalno v "airplane mode" in samo takrat vklopis, ko zelis klicati ali pricakujes klic?
Seveda je BT stalno vkljucen... tudi WiFi, NFC, 5G, ...
Če pa to vse baterijo žere.
Bingo.Aja... potem je najbolje imeti telefon stalno izklopljen in ga vklopiti samo takrat, ko ga rabimo???
BT vklopim samo po potrebi, khm.. skoraj nikoli ni te potrebe. Nisem direktor, da bi moral med vožnjo biti stalno na liniji, po možnosti še s slušalko v ušesu. . Ko grem v trgovino, mi žena javi kaj še moram kupiti, brez BT.A ti BT izklapljaš in potem vedno ko greš v avto vklopiš in nato izklopiš? Ali si en od tistih, ki v novem avtu tišči telefon k ušesu?
No jaz imam pri Tesli telefon za ključ.eden boljših izumov avto industrije. Avto imam 8 mesecev, v denarnici imam kartico za backup, v tem času sem jo uporabil 0x. Tako, da to je zame top izum.
Saj z NKBM-ovo Mdenarnico ne moreš več plačevati nič, ker so ukinili to in sedaj forsirajo Google pay varianto, je pa še vedno ostala zaradi potrjevanja spletnih nakupovHja, moje sožalje. Kot omenjeno, uporabljaj izdelke, ki dejansko delujejo. Apple pay deluje v 10 od 10 poskusov
To so res fajn zlobiral.Skrajnji čas je, da se spremenijo pravila glede teh škatel prve pomoči. Kopičijo se brezveze in neodprte mečemo stran.
Ni ekološko.
Original zaprte bi morale veljati najmanj petnajst let. Še boljše bi bilo, odpraviti v celoti, ker so reševalne službe toliko napredovale, da škatel več ne potrebujemo.