Lepo, če si na božični večer sredi Francije.sam to pa ni ekološko
Sem zadnjič dal Ota update na Citroën u pa ga hudiča 15 minut nisem moral zagnati.
Še dobro da ni šlo kaj narobe.
Lepo, če si na božični večer sredi Francije.sam to pa ni ekološko
Ja e-sim z lahkoto ja.Pravi Alterjevec najprej vzame SIM-ko ven, in jo s prezirom vrže v smeti.
Avto te vpraša, ali naj naredi OTA update. In moraš kliknit, da ga sprožiš. Vsaj VW grupa min kolikor vem, tudi Fordi, psot višje berem, da tudi Tesla.Za Lenovo moras imet instaliran njihov softver, ti pa ta update biosa le predlaga. Lahko ga odlagas v neskoncnost...
Tudi avto bi ti moral pustiti obkljukati moznost "sprozi update, ko je avto na servisu".
In pri avtih. Tako da gre za upravičeno posploševanje.Saj enako je pri HPju, samo SJTV pač posplošuje.
Sem zadnjič klepetal s serviserjem, pa je rekel, da jih ni malo.Kolikokrat pa se bios neuspešno posodobi?
Pokličeš asistenco, dobiš nadomestni avto.nam se je uspešno. sam zagnal pa se ni več.
mal je razlika, ce ti avto ostane nekje in si v riti. na compu se vedno vzames disk ven ce nujno rabis nek file. kao. v glavnem ni primerjave.
Ne saj lepo vprašajo, samo kot pravi Alter mojster nisem prebral kaj bi rad in sem potrdil in ob istem času skapiral da bo trajalo cca 11 minut in da tačas je avto mrtev, pa nisem čisto verjel, ampak je resnično.Ne vem, a francoski avti se kar tako brez dovoljenja nadgrajujejo?
Meni Tesla javi, da je na voljo nadgradnja in potem lahko pritisnem, da se nadgradnja takoj izvede ali celo nastavim čas, da se izvede, recimo ob 03:00 zjutraj. Lahko tudi nekaj časa ignoriram nadgradnjo. Skratka, ni posiljevanja, da se to mora izvesti takoj.
Isto je za nadgradnje zemljevidov.
zaradi updejtov je torej pametno plačat 150€ za asistenco?Pokličeš asistenco, dobiš nadomestni avto.
Sem imel avto na servisu, pač redni servis in uradni servis in so želeli updejtat sw preko njihovega prenosnika... pa ni šlo. 1h so se matral. Ni delala povezava s strežnikom...Sem zadnjič klepetal s serviserjem, pa je rekel, da jih ni malo.
Ključ pa v greznico pa sta na istem.Ključ od avta na telefonu. Nič nimam proti Tesli.
Telefon pade na beton, in z avtom ostaneš v vukojebini.
Ključ od avta na telefonu. Nič nimam proti Tesli.
Telefon pade na beton, in z avtom ostaneš v vukojebini.
Ne ravno. Koliko krat ti ke padel ključ na tla. Ga pobereš in greš dalje.Tudi navaden kljuc lahko izgubis… pa si na istem …