Kaj jebtu čudnega? A to, da mora stati na eni nogi?Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Tvoja v lakiranih čevljih z visoko peto stoji na eni nogi in brca pod branikTo sem videl v eni TV reklami za Špar.
Vrata ponavadi odprem, preden imam obe roki zasedeni..
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kaj jebtu čudnega? A to, da mora stati na eni nogi?Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Tvoja v lakiranih čevljih z visoko peto stoji na eni nogi in brca pod branikTo sem videl v eni TV reklami za Špar.
Vrata ponavadi odprem, preden imam obe roki zasedeni..
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Mislim da ni še noben omenu pogruntavščine odklepanja samo prtljažnika. Vsako leto si v kampu vsaj eden zaklene ključe v avto. Odklene prtljažnik, ga odpre, da ključe na polico, se da v kopalke, poklopi prtljažnik in sam še žmigavci zablinkajo in človek je v riti. lani je en res tako ostal samo v kopalkah. Vse ostalo je mel v avtu.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Mislim da ni še noben omenu pogruntavščine odklepanja samo prtljažnika. Vsako leto si v kampu vsaj eden zaklene ključe v avto. Odklene prtljažnik, ga odpre, da ključe na polico, se da v kopalke, poklopi prtljažnik in sam še žmigavci zablinkajo in človek je v riti. lani je en res tako ostal samo v kopalkah. Vse ostalo je mel v avtu.
To se zgodi v takih avtih, ki imajo to tako glupo narejeno... Jaz recimo ne morem zaklenit kljuca v avto... ker ce je kljuc v avtu, se avto ne zaklene... samo trikrat zapiska, ce recimo samo odprem prtljaznik brez, da bi se odklapala ostala vrata in potem dam kljuc v prtljaznik in ga zaprem ...
Vem pa, da se recimo VW Polo nazaj zaklene, tudi ce ga odklenes z daljincem in odpres recimo samo zadnja vrata ter jih zapres... Pri Meni ce ga odklenem in odprem katerakoli vrata, se ne zaklene vec samodejno... Ce pa ne odprem nobenih vrat, pa se po minuti ali dveh spet nazaj zaklene ... To zazna ocitno kot da sem po nesreci v zepu pritisnil na gumb daljinca ...
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ne razumeš. Dalinec pri teh avtih ima tri tipke. Za odklent, za zaklent in za odklent zgolj prtljažnik. Nevem čemu bi sicer to služilo, sam ima kar nekaj avtov to. Tud sam sem si lastil enega in seveda enkrat sredi BTCja fehtal folk za telefon. Ko uporabiš tipko za prtljažnik, se ti odklene zgolj prtljažnik. Ko prtljažnik zapreš nazaj, sam enklrat utripnejo žmigavci in si v piz.di.
Zdaj oba Citroena nimata te funkcije, se pa zakleneta nazaj pod pogojem, da ne odpreš nobenih vrat.
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Po vašem bi "receptu" najprej vzel TV in nesel proti avtu, med hojo z desno roko segnil v žep in potegnil ven ključ. Pritisnil gumb "odkleni". TV pred mano je grozno velik in mi otežuje dostop do prtljažnika, zato se nagnem nazaj da z desno nogo segnem daleč naprej in pomaham pod odbijačem. Na srečo poletje je, zato na tleh ni poledice.
Ko se mehanizem sproži, hitro se umaknem nazaj, da naredim prostor odpirajočim vratom. .
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne razumem tega najbolj.... Greš do avta, ga odkleneš, odpreš prtljažnik, nato zakleneš, nato odložiš v prtljažnik... do tega koraka si že zaslužiš titulo bedak desetletja. Moram pa na starem preverit, če sploh zaklene, dokler je prtljažnik odprt.
Jaz sem ključe zaklenil davnega leta 1998 ko sem imel še Cliota brez centralnega zaklepanja, takrt sem stisnil notranji gumb in šele nato zaprl vrata. Pri daljinskem centralnem vedno odklenem s ključi in zaklenem z njimi ko zapuščam avto. Tako je vedno ključ v roki.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ne razumeš. Dalinec pri teh avtih ima tri tipke. Za odklent, za zaklent in za odklent zgolj prtljažnik. Nevem čemu bi sicer to služilo, sam ima kar nekaj avtov to. Tud sam sem si lastil enega in seveda enkrat sredi BTCja fehtal folk za telefon. Ko uporabiš tipko za prtljažnik, se ti odklene zgolj prtljažnik. Ko prtljažnik zapreš nazaj, sam enklrat utripnejo žmigavci in si v piz.di.
Zdaj oba Citroena nimata te funkcije, se pa zakleneta nazaj pod pogojem, da ne odpreš nobenih vrat.
Jaz imam tipko na prtljaznih vratih... Ce jo pritisnem in imam kljuce v zepu, se prtljazna vrata odklenejo in se jih da odpreti... ostala vrata pa ostanejo zaklenjena... tako da recimo kaksni cigoti ne morejo medtem, ko nakladam nekaj v prtljaznik in nisem dovolj pozoren, odpreti prendjih vrat in spizdit cesa iz vozila ... Ce kljuc vrzem recimo ponesreci skupaj z jakno v avto... se od zaprtju prtljazna vrata NE zaklenejo... in tudi zapiska trikrat, da ves, da nekaj ni OK ...
Popravek, greš do avta, odkleneš samo prtljažnik s tretjo tipko temu namenjeno, ostalo ostane zaklenjeno, odložiš ključe iz bilokerega razloga, se zgodi hitro, verjemi, samo zapreš prtljažnik in se avto zaklene s spremljavo enega blinka žmigavcev. Kot pravim vsako leto vsaj eden v kampu ostane v gatah.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne razumem tega najbolj.... Greš do avta, ga odkleneš, odpreš prtljažnik, nato zakleneš, nato odložiš v prtljažnik... do tega koraka si že zaslužiš titulo bedak desetletja. Moram pa na starem preverit, če sploh zaklene, dokler je prtljažnik odprt.
Jaz sem ključe zaklenil davnega leta 1998 ko sem imel še Cliota brez centralnega zaklepanja, takrt sem stisnil notranji gumb in šele nato zaprl vrata. Pri daljinskem centralnem vedno odklenem s ključi in zaklenem z njimi ko zapuščam avto. Tako je vedno ključ v roki.