Najbolj nenavadne stave!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.166
11.058
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
S

Kot npr. oseba z Altreja, ko je šla stavit, da bo spekla 500 palačink :)
hysterical-1.gif

Blo par modelov z alterja ki je z mano stavlo da spijejo 15 piv, v zameno sem ponujal 500e,
na dan D je prišlo več alterovcev, moderatorjev, modelov za tankanje obljubljenega števila piv pa ne.

To mi je bla ena najbolj nenavadnih stav, da dejansko nekomu plačam da butne 15 piv, njega pa od nikoder.

Stava še danes stoji in je odprta za čelenđerja.

V kakšnem časovnem intervalu, če te prime da kozlaš lahka al stava odpade? Povej lokacijo pa dnar mej zram

15 piv po pol litra, 3 ure.

Brez bruhanja.

Upam, da veš da moraš zraven imet denar tudi ti v primeru da teh piv ne pospraviš.

Zbereš si lahko le temperaturo piva, neomejeno lahko hodiš na wc (pod nadzorom seveda), temeraturo prostora,
skratka vse, malkom bo pa skušal dobit nekaj sponzorskega piva, da nebomo po nepotrebnem zapravljali.

Glede na tole si malo zaostril pogoje. Nazadnje je bilo 15 malih piv v 5 urah.
10.gif

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
S

Kot npr. oseba z Altreja, ko je šla stavit, da bo spekla 500 palačink :)
hysterical-1.gif

Blo par modelov z alterja ki je z mano stavlo da spijejo 15 piv, v zameno sem ponujal 500e,
na dan D je prišlo več alterovcev, moderatorjev, modelov za tankanje obljubljenega števila piv pa ne.

To mi je bla ena najbolj nenavadnih stav, da dejansko nekomu plačam da butne 15 piv, njega pa od nikoder.

Stava še danes stoji in je odprta za čelenđerja.

V kakšnem časovnem intervalu, če te prime da kozlaš lahka al stava odpade? Povej lokacijo pa dnar mej zram

15 piv po pol litra, 3 ure.

Brez bruhanja.

Upam, da veš da moraš zraven imet denar tudi ti v primeru da teh piv ne pospraviš.

Zbereš si lahko le temperaturo piva, neomejeno lahko hodiš na wc (pod nadzorom seveda), temeraturo prostora,
skratka vse, malkom bo pa skušal dobit nekaj sponzorskega piva, da nebomo po nepotrebnem zapravljali.

Glede na tole si malo zaostril pogoje. Nazadnje je bilo 15 malih piv v 5 urah.
10.gif

20 malih u 5 urah--> se dobimo nasledn tedn?
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
20 malih piv v petih urah, imas deal.

Oba prinesema denar, jaz kupim pive (neko dražje pivo, kaj bom v interšparu našel), samo da nebo pol izgovora,
"jaz pa korone/heinekena ne pijem", neko dražje pivo bom kupil, nebo pa to scalina z lidla/hoferja.

Če ne spiješ 20 komadov mama 500e + račun od interšpara za krit. (okol 25e recimo)

Lahko hodiš scat pa srat ampak ob kontroli
smile-1.gif

Kak prvič malo pljuneš bruheca spakiramo stvari in gremo domov
smile-1.gif

Štopali bomo s 3mi urami. Pripelji 3 trezne priče, pa jaz bom pripeljal 3.

Pivo bo imelo recimo 6 stopinj, če ti paše. Lahko pa tut toplega piješ.

Se še kdo z alterja javi da pride mimo?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
...jz sm tole mal preštudiral... In bi si upal it stavt... Ker, v teli tvoji stavi je preveč stvari nedorečenih oz. nedoločenih..

Uni je brezalkoholno pivo... Ampak je Pivo
wink-1.gif
...
Radler je pivo s 2.5% alkota.. Ampak je pivo...
Laško jih ima slabe 5 (?)... Ampak je pivo...

Če zastopš, na kaj ciljam...
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vrjetno mu nebom dal brezalkoholnega piva za pit, če je moja stava da pade pod mizo prej ko jih 20 posisa
smile-1.gif

Sej pravim v interšparu bom kupil neka mala piva, korono, hajniken, skratka nekaj dražjega, da nebo izgvorov.

B81

22. jul 2007
37.807
11.052
113
Pa misliš, da ti bo recimo 10 ljudi pokrilo 500 EUR stave v kafiču?
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pa misliš, da ti bo recimo 10 ljudi pokrilo 500 EUR stave v kafiču?
grin1.gif

Mah tudi če mi odnese teh 500e nebom hin, sej bo nekaj folka se nabralo prit gledat, pa tud tisti kak e
potrošijo, tak da če bo 300e škode nakoncu, ni sile, glavno da nam dogaja pa da se mamo fajn.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Ka pa če se midva vnaprej zmenma kir pir se pije? Tisga se kup pa je.
Aja pa še to stava je fiksna 500€ al se lahka za kaj manj zmenmo? Pa ne zaradi tega da bi dvomil vase, ampak biti študent v današnjih časih je zaje**n, razen če se zadeva za slab mesec prestavi da dobim prvi dnar od študentskega dela.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
glej pir bom dobil sponzorski, hajniken, korona, amstel, stella, skratka pravo pivo, ne pa
nekaj kaj v lidlu šestorček stane 2,9e.

Zdaj al bom lahko dobil hajniken al korono al kaj nevem, odvisno kaj bo uvoznik oz. kolega dal.
Potem takem prisparama recimo 30e, če se pijejo korone skor 40, prištejma še piva ki jih bom jaz pil
(zaštos neodvisno od stave bom pil s tabo), torej govorima 80e razlike, počastit še morama žirijo,
in kolege tvoje in moje, torej se lahko tu zapeljema za 200e, model mi bo pa podaril 4 gajbe pira za "reklamo",
in vrjami da bom vesel bilokaj mi bo že dal, ima pa povečini samo piva svetovnih pivovarn, tako da ne skrbi
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Okol financ ni problema, če na datum nimas 500, jemljem tud zlato
smile-1.gif

Ni problema, mislim da boš mož beseda pa denar prinesel ko boš pač lahko.
Če recimo 9tega nimaš cekina pa rečeš 19tega ga bom imel, in stavo zmagaš,
ti jaz zadevo izplačam enako 19tega. Bom pa imel denar zraven da boš videl da resno
mislim, enega lepega violčnega ti bom pokazal in 19tega (al ker datum že) bo tut tvoj,
seveda če res spiješ 20 malih piv v 5ih urah.

Povej še mi temperaturo piva. Pilo se bo pa v klimatiziranem prostoru, tut povej temperaturo,
hočem zagotovit pogoje ob katerih nebo izgovorov.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
mX & djpiky,
prosim, da se omenjen dogodek tudi snema in se ga prikaže (vsaj en 5min mix posnetkov) na alterju.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz sem studiral, da se naredi en clip 5 minutni, prvo slajd z slikami, vsako popito pivo ena slika v ozadju pa ura
smile-1.gif

Vmes pa še parsekundni izseki, kak leti en ali drugi na wc
smile-1.gif

Pa kelnarca v miniču seveda kak nosi
smile-1.gif

Pijana boma ko mazge
smile-1.gif