Najavljen umor srba jankovića

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Tvoji sodelavci? zajebano je 24h -7 klofat po tipkovnici in trolat..in to samo za sendvič in vodo..kdaj pa ti dobiš zamenjavo? ker si že čisto na koncu, kakor kaže..

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ne. Na sliki so tvoji radikalni levičarji in turistićni migrantje. Rog.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Še enkrat. Izrojena levica je na slikah.
FB_IMG_1525603683843.jpg

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Janković je marsikaj koristnega naredil, ampak zdaj, ko se je lopovsko lotil prisilnega razlaščanja ljudi, je pa zame samo še ena velika baraba.

Leta 2018 ljudi prisilno razlašča???
Sam sem vedno mislil, da po osamosvojitvi Svovenije, razlaščanja ne bom več doživel, pa ga spet doživljam na veliko.

Naš župan razlašča ljudi, že samo zato, da bo svojemu kolegu na občinske stroške uredil dovoz za gradnjo zasebne hiše.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.446
113
Ne vem kateri primer misliš, vendar na splošno je razlastitev ponavadi zadnji korak kot posledica večletnega nagajanja sosedom in skupnosti.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Janković je marsikaj koristnega naredil, ampak zdaj, ko se je lopovsko lotil prisilnega razlaščanja ljudi, je pa zame samo še ena velika baraba.

Leta 2018 ljudi prisilno razlašča???
Sam sem vedno mislil, da po osamosvojitvi Svovenije, razlaščanja ne bom več doživel, pa ga spet doživljam na veliko.

Naš župan razlašča ljudi, že samo zato, da bo svojemu kolegu na občinske stroške uredil dovoz za gradnjo zasebne hiše.

Župan ne more nikogar razlastiti. :evil: Razlasti te lahko samo sodišče, v primerih, ko nekdo trmasto noče prodati zemljišča, ki je potrebno za obče dobro.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Župan te razlašča? zakaj mu pa pustiš?
bo treba kaj več povedati..

Pridno izkorišča janšev zakon o razlaščanju iz leta 2006.

Torej občinski svet sprejme prostorski plan ali pa celo protiustavno(tako kot v mojem primeru) kakšno zasebno pot kar prekategorizira v javno in potem po mili želji razlašča.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Župan ne more nikogar razlastiti. :evil: Razlasti te lahko samo sodišče, v primerih, ko nekdo trmasto noče prodati zemljišča, ki je potrebno za obče dobro.

Če župan ne podpiše zahteve za razlastitev, potem razlastitev nikakor ni možna in je Upravna enota ne začne niti obravnavati.

V mojem primeru sosed prodaja parcelo po 250 evrov, meni pa občina za mojo zazidljivo parcelo, ponuja po 17 evrov in edino korist od tega razlaščanja bo imel županov kolega, ki mu občina celo poplavno območje spreminja v zazidljivega, meni se bo pa prisilno vzela zazidljiva parcela, vredna čez 150 jurjev.
Logično, da nikoli ne bom prodal po taki ceni in, da se bom boril do Evropskega sodišča za človekove pravice.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kolikor sem razbral iz tvojega prejšnjega prispevka, je problem samo pot do dotične parcele in ne cela parcela.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nj ti placajo po 1500 €/m2. Saj imajo denar iz fonda 15 milijonov odpisanih. Prebrisanci.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Nj ti placajo po 1500 €/m2. Saj imajo denar iz fonda 15 milijonov odpisanih. Prebrisanci.
Oni najamejo svojega cenilca, on na skrivaj poslika parcelo in jo po njihovih navodilih oceni in potem se upravna enota in vsi naprej tega držijo.
Občan nima pravice niti biti zraven pri cenitvi.

Ker gre za cesto se ne prizna zazidljiva parcela ampak "cestna".
Ko pa ta ista občina svojo parcelo prodaja DARSu za cesto, pa nezazidljivo parcelo proda Darsu po 149 evrov/m2, cenilec jim vse oceni maksimalno in jim celo doda plus 50% na cenitev, ker gre za netržno prodajo zaradi razlastitve.

Meni pa na ocenjeno vrednost minus 95%.

Niti P od pravne države nismo.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Kolikor sem razbral iz tvojega prejšnjega prispevka, je problem samo pot do dotične parcele in ne cela parcela.
Če imaš pravokotno parcelo velikosti 590m2 in ti vzamejo tri metre po dolžini oz. 150m2, ti gre v nič celotna parcela, ker gradnja na 430m2 veliki parceli nikoli več ne bo možna, pa še 5m širok varovalni pas ob cesti je treba upoštevati, kjer novogradnja ni možna.
Torej mi uničijo celotno zazidljivo parcelo vredno cca 150 jurjev, zanjo pa ponujajo dobrega jurja in pol, ker sem jih nekam poslal me pa prisilno razlaščajo in že dve leti imam v zemljiški knjigi zablokirano celotno parcelo.

Pa TRI druge možne poti ima občina že na razpolago v svoji lasti ampak razlaščajo me pa še za četrto pot, ki bi županovemu kolegu prišla najbolj prav.
Že zaradi tega razlastitev po 92 členu zakona o urejanju prostora, ne bi smela biti možna, pa se na Upravni enoti in na Ministrstvu za okolje na ta člen požvižgajo.

Požvižgajo se tudi na 99 člen, kjer jasno piše, da imam pravico zahtevati odkup cele parcele, pa mi niti tega ne priznajo.

Povrhu bi morala pa biti cesta širine 6,5 metra in ne samo 2,5 kot hoče občina, potem me bodo pa po širitvi naselja razlaščali še za drugi vozni pas, pa še za pločnik.
Celo parcelo naj kupijo po zazidljivi ceni ali naj me pa pustijo pri miru.

To kar se mi dogaja Evropski sodniki za človekove pravice zagotovo ne bodo dopustili a do tja je še vsaj pet let dolga pot in obilo stroškov, ker si moram vse stroške, tudi pravne plačevati sam, občina jih pa plačuje iz javnih sredstev.