Pismo člana ZDRUŽENE DESNICE tovarišu Jankoviću!
Spoštovani Zoran Janković - Zoki !!
Tako kot so predniki Svetlane Makarović nekoč prišli iz Srbije in drugih krajev Balkana med Slovence prosit, da jih sprejmemo in nahranimo, ker so bili reveži, goli, lačni in bosi, so prišli tudi vaši starši oziroma vi! Veste, Slovenci smo narod odprtih rok, dobrote in sprave! Nikoli niso pomislili, da bi kdo k nam prišel prosit kruha, obenem pa bi nam delalal škodo, nas kradel in poniževal in se nenazadnje ves čas smehlajal,kot nategnjena krota! Menda so vas tako učili, naučili pa ne! Zadnje čase so vas polna usta, koga boste nagnali iz Ljubljane, komu boste delali škodo, da ne bi zmagal, kako boste.. Kaj boste, tovariš Janković? Kaj? Veste, pošten Slovenec ima moralo in etiko, pošten Slovenec vrne kredite in vse, kar si je sposodil, ne nadleguje farmacevtk za svojo korist in veste, spoštuje sodišča, četudi odločijo po krivici in kamorkoli pride je ponižen, poslušen in spoštuje.. Kje ste bili, ko so vam to razlagali mati in oče? Če so sploh vam? Kje ste bili, ko bi morali svoje otroke učiti poštenega dela, odnosa do sodljudi, do kraja, v katerega ste prišli prosit zavetja? In nenazadnje: te dni bom veliko v Ljubljani! Sem nasprotnik kriminalnih združb nacizma, fašizma in komunizma! In zdaj vas čakam, da me boste zato nagnali iz mojega glavnega mesta moje Slovenije! Če si upate! Me res zanima!
Spoštovani!
Ne vem, če imate starše še žive, a upam! Da bi jih vprašali, če so se kdaj šopirili in napihovali , ko so prosili strehe nad glavo, kruha.. Če ne, potem naj vam še povedo, da morate spoštovati red in navade kraja, v katerega ste se zatekli po pomoč.. In povejte še Makarovićevi, da so naši predniki Slovenci, tako kot mi in da so spoštovali LIPOV LIST, in ne zmazka v obliki rdeče zvezde, simbola povojnih morij in kriminala po vsem svetu!
Kot član ZDRUŽENE DESNICE vas prosim: umirite se , utihnite in spoštujte tiste, ki vam dajemo kruh in vam še za silo gledamo skozi prste.. Da se ne bo nekega dne plošča, ki jo zdaj lajnate, obrnila!!