Razliko med "namerno prijeti nož/volan v roke" in "namerno ubiti nekoga" pa boš najbrž razumel, ko boš odrasel, kajne?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je.
Če lezeš pijan ko klada za volan, je to namerno. Čas je že, da to tudi zakon začne tako obravnavat.
Lahko se tudi zavestno odločiš, da voda ni mokra... Lahko se, seveda.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jo že razumem. In sem se tudi čisto zavestno odliočil, da v tem primeru (alko+volan) zame razlike ni.
Ti kar. Pa smrtno kazen za to.Citat:
Uporabnik elo pravi:
ksz...
hja, po dveh treh pivih sem jaz najboljši voznik. imam boljše reflekse, bolje ocenim razdalje, pa še manj adrenalinsko vozim, ker sem bolj pomirjen in storim manj napak. pa hitrejši sem tudi, zaradi refleksov!
ko sem zadnjič po treh popitih tvelkih laških (zelenio laško) pivih postavljal rekord ljubljana-hrastnik sem bil 5 minut hitrejši kot trezen, pa še pol avtoceste sem po nasprotnem pasu peljal, čeprav je to 250m daljši odsek. stavili smo se. so rekli da ne upam!
27 minut napram 22minutam je preveč, enostavno preveč! zato sem tudi jaz strogo proti 0,00000. meni ni problem, če se ga napijem za vikend in potem dirkamo. problem je v tistih, ki so vsak dan pijani. ti so pijanci. mi za vikend smo pa itak dinamiki. se nam nič ne more nardit. smo mladi, imamo reflekse in boljša kola kot vsi ostali stardeci. vsem ki so leto starejši kot jas bi blo treba izpite vzeti, na cesti nimajo kaj za delat! pa za vikende prepovedat vožnjo vsem avtom, ki imajo manj kot 450 konjev! so ovire! jebiga...
takoj podpišem za 0,0000.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Razliko med "namerno prijeti nož/volan v roke" in "namerno ubiti nekoga" pa boš najbrž razumel, ko boš odrasel, kajne?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je.
Če lezeš pijan ko klada za volan, je to namerno. Čas je že, da to tudi zakon začne tako obravnavat.