Naj take reklame začnejo vrteti!

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=ymiF-okrdMg
https://www.youtube.com/watch?v=pgYA2c5iyzs
Mrbit bi bilo kej več uspeha kot z tisto cheap kampanijo kjer 24-letnik in 4-letnica jokata....
crazy1.gif

Ja in kaj bo potem?
Nič!
Uničiš tek pri nekom, ki bi rad pošteno pojedel večerjo po celodnevni službi.
Dokler v glavah ne potegne je vsaka reklama izguba časa in denarja.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
V družbi kot taki, če morda nisi opazil.

Poleg prepovedi kajenja v vseh zaprtih javnih prostorih, kadilcamarsikdo tudičudno pogleda - običajno izza kozarca alkohola, seveda.

@Jernej: tisto s teženjem glede nazdravljanja sem sam hitro rešil. Vsakemu, ki mi je tiščal kozarec v roko, sem začel tiščati cigareto v usta. Ko mi je odvrnil, da ne bo vzel cigarete, ker ni kadilec, sem mu odvrnil, da sam pa ne bom kozarca, ker nisem pijanec. Nekateri so bili sicer užaljeni, učinkovalo je pa vedno.
Za v bodoče si moram pa nekaj novega izmisliti - če bo vse po sreči.
Nabavi si Vim in ponujaj črtice
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
čakajte čakajte a v slo pa ni sankcij za alkohol? morda živite v napačni državi:

če pihneš več kot 0.52 te policisti isto odpeljejo! (kot v vaši ameriki)
če narediš nesrečo ode vožniška vse stroške kriješ sam, žrtve te konkretno stožijo
če pihneš več kot 0,71 ode vozniška

ampak ipak mediji populistično prikazujejo mačka kako je svobodn kako itak ne bo nič plačal kako bo oproščen... ker kao so vsi oproščeni... samo to ni res. eni to vemo eni pa ste kot vsi samo da lajate v luno kako je tukaj "free"

mimogrede: v parih državah je meja 0,8! (pri nas 0,25). pa je zato več smrtnih žrtev?
v ameriki pa itak najprej preverjajo psihofizično stanje (hoja po črti...) in če si pjan ali pa trezen pa štorast te odpeljejo...

samo važno da bi ene na kol zabijal, ubijal, klal, uničli...

ok dajmo mačka potem pa še vse ki telefonirajo med vožnjo, pa tiste ki prekoračijo hitrost za 1km/h pa...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.248
113
www.adriamedia.si
Ja, te odpeljejo. Kako že? Z lisicami kot kriminalca? Prav gotovo ne. Čakaš v priporu do sodnika? Prav gotovo ne ...
Bo Maček dobil 30 let? Vsaj 10? Prav gotovo ne ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
z lisicami kot kriminalca te odpeljo brez skrbi! in tudi v priporu čakaš če obstaja sum pobega. aja pa narkomane tudi izpuščajo...

koliko kriminalcev so odpeljali kot kriminalca?!?!?! sploh o kriminalcih "belih ovratnikov" govorim? koliko direktorjev ki so pokradli vse so odpeljali? kloliko od njih čaka v priporu sodnika (konec koncev tudi zidar)? a? jaz bi tudi tebe k bi mal po telefonu štrcnu ali po radiju štrcu odpelju v zapor!

je morilec iz tekačevega dobil 10 let?

je morilec dobil 30?

nekdo, ki je povzročil NESREČO, je obsojen že s samo povzročitvijo!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
V resnici pa je ta reklama preveč čista in premalo krvava. Ko bi le nesreče tako lepo izgledale.

Pa tudi to ja, več je solz če tisti otrok iz reklame preživi. Rehabilitacija je trpljenje in še takrat ve, da nikoli nebo 100% okreval.

A zato budale, ko se z motorji kam počijo. Že gledajo na rehabilitaciji kakšen bo naslednji moped.
17758-icon_confused.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.248
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
z lisicami kot kriminalca te odpeljo brez skrbi! in tudi v priporu čakaš če obstaja sum pobega. aja pa narkomane tudi izpuščajo...

koliko kriminalcev so odpeljali kot kriminalca?!?!?! sploh o kriminalcih "belih ovratnikov" govorim? koliko direktorjev ki so pokradli vse so odpeljali? kloliko od njih čaka v priporu sodnika (konec koncev tudi zidar)? a? jaz bi tudi tebe k bi mal po telefonu štrcnu ali po radiju štrcu odpelju v zapor!

je morilec iz tekačevega dobil 10 let?

je morilec dobil 30?

nekdo, ki je povzročil NESREČO, je obsojen že s samo povzročitvijo!

Če je alko, ni nesreča. Je namerno.
In pijancem za volanom lepo rečejo, naj ne nadaljujejo vožnje ... Če so pridni in kulturni, si lahko pokličejo taksi in gredo naprej.
Ja, takle mamo.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
V resnici pa je ta reklama preveč čista in premalo krvava. Ko bi le nesreče tako lepo izgledale.

Pa tudi to ja, več je solz če tisti otrok iz reklame preživi. Rehabilitacija je trpljenje in še takrat ve, da nikoli nebo 100% okreval.

A zato budale, ko se z motorji kam počijo. Že gledajo na rehabilitaciji kakšen bo naslednji moped.
17758-icon_confused.gif

kaj maš zdaj ti proti nam ko vozimo motore ?
bonk.gif

recimo kdo ki kaj gleda ko je še napou v komi je pa njegova pamet !

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.232
217
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je.
Če lezeš pijan ko klada za volan, je to namerno. Čas je že, da to tudi zakon začne tako obravnavat.

Se strinjam, če si pijan za volanom, je to naklepni umor - na cesto si šel z namenom, da boš nekoga umoril.
smirk-1.gif

Žal smrtne kazni nimamo, pač 3x30 let zapora v primeru Maček....

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A gremo stavit?

Jaz rečem 4 leta. Za vsako žrtev eno. 4. je njegova poškodovana sopotnica.

To je, seveda, če ga ne bo kak psihiater rešil...