Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=ymiF-okrdMg
https://www.youtube.com/watch?v=pgYA2c5iyzs
Mrbit bi bilo kej več uspeha kot z tisto cheap kampanijo kjer 24-letnik in 4-letnica jokata....
Škoda, sploh ne veš kaj zamujaš, ko se odvajaš kaditCitat:
Uporabnik Jernej pravi:
Žal ne kadim ;-). Sicer pa zanimiva ideja!
Nabavi si Vim in ponujaj črticeCitat:
Uporabnik NigelM pravi:
V družbi kot taki, če morda nisi opazil.
Poleg prepovedi kajenja v vseh zaprtih javnih prostorih, kadilcamarsikdo tudičudno pogleda - običajno izza kozarca alkohola, seveda.
@Jernej: tisto s teženjem glede nazdravljanja sem sam hitro rešil. Vsakemu, ki mi je tiščal kozarec v roko, sem začel tiščati cigareto v usta. Ko mi je odvrnil, da ne bo vzel cigarete, ker ni kadilec, sem mu odvrnil, da sam pa ne bom kozarca, ker nisem pijanec. Nekateri so bili sicer užaljeni, učinkovalo je pa vedno.
Za v bodoče si moram pa nekaj novega izmisliti - če bo vse po sreči.
Saj ne rabiš, samo eno imaš zraven pa "talaš".Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Nisem.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
V družbi kot taki, če morda nisi opazil.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Škoda, sploh ne veš kaj zamujaš, ko se odvajaš kaditCitat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
V resnici pa je ta reklama preveč čista in premalo krvava. Ko bi le nesreče tako lepo izgledale.
Pa tudi to ja, več je solz če tisti otrok iz reklame preživi. Rehabilitacija je trpljenje in še takrat ve, da nikoli nebo 100% okreval.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
z lisicami kot kriminalca te odpeljo brez skrbi! in tudi v priporu čakaš če obstaja sum pobega. aja pa narkomane tudi izpuščajo...
koliko kriminalcev so odpeljali kot kriminalca?!?!?! sploh o kriminalcih "belih ovratnikov" govorim? koliko direktorjev ki so pokradli vse so odpeljali? kloliko od njih čaka v priporu sodnika (konec koncev tudi zidar)? a? jaz bi tudi tebe k bi mal po telefonu štrcnu ali po radiju štrcu odpelju v zapor!
je morilec iz tekačevega dobil 10 let?
je morilec dobil 30?
nekdo, ki je povzročil NESREČO, je obsojen že s samo povzročitvijo!
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
V resnici pa je ta reklama preveč čista in premalo krvava. Ko bi le nesreče tako lepo izgledale.
Pa tudi to ja, več je solz če tisti otrok iz reklame preživi. Rehabilitacija je trpljenje in še takrat ve, da nikoli nebo 100% okreval.
A zato budale, ko se z motorji kam počijo. Že gledajo na rehabilitaciji kakšen bo naslednji moped.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je.
Če lezeš pijan ko klada za volan, je to namerno. Čas je že, da to tudi zakon začne tako obravnavat.