naj garsonjera 2008

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ker so nasprotniki začeli enako akcijo, kot mi, le da uporabljajo cveke.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ja, pa če pogledaš najljubši garsonjeri od teh dveh, ki sta se tu javila (Dejanovo in od onega para), ki sta imela toliko za povedat proti takemu načinu glasov in primerjaš število glasov z Bilkinimi,...
smirk-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Ker so nasprotniki začeli enako akcijo, kot mi, le da uporabljajo cveke.

Še danes do 24.00 traja akcija. Bo treba vračat v enaki meri. Danes sem glasoval že več kot dvajsetkrat. 1x5 in večkrat negativno.

mare76

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
evil.gif

samo naslajam se
grims-1.gif

mal provokacij, pa ste potunkal sami sebe
evil.gif

kdorkoli bo zmagal, čestitke
pozdrav.gif

bajbačiæ alterjevci
cool-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
No ja, na rep ravno ne.

Sem pa opazil, da je ena garsonjera dobila 5000 glasov v eni uri in pol, ena pa 1500. Na kakšen način le? Verjetno na zelo "pošten" način.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Iz vsake napake se nekaj naučimo. Prehitr smo začel. Drugič more it akcija bolj underground in pol udarmo v zadnji uri.
zmaga.gif

Zmagovalcem pa... naj vam trga perilo!
grin1.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Copy/paste z njihove strani:

Dragi obiskovalci, v uredništvu Delaidom smo ugotavljali, da je nagradni natečaj za najbolj prijetno opremljeno garsonjero Z veseljem domov pritegnil obilo pozornosti. Po obotavljivosti v prvih dneh ste nam iz tedna v teden poslali več tekmovalnih garsonjer in pred iztekom roka, 4. aprila, so se pošiljke s fotografijami in zgodbami o vaših domovih kar usule v naš elektronski predal. Zelo obiskano je bilo tudi 13. aprila zaključeno spletno glasovanje, a žal smo odkrili primere zlorabe glasovalnega sistema. Ker želimo biti korektni do vseh tekmovalcev, ki ste nas povabili, da pokukamo v vaš dom, smo rezultate spletnega glasovanja na naši spletni strani razveljavili, o najbolj posrečeno urejenih garsonjerah pa bo odločila komisija, sestavljena iz arhitektov in članov našega uredništva. Uvrstitve z utemeljitvami bomo v prilogi Deloindom in na spletni strani objavili 30. aprila.

shocked-1.gif

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
evil.gif

Če nemoremo zmagati z glasovi pa razveljavimo anketo....

almighty alter
zmaga.gif

LP
Torus

mare76

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
evil.gif

Če nemoremo zmagati z glasovi pa razveljavimo anketo....

almighty alter
zmaga.gif

LP
Torus

hi, hi, hi

ja, če ni šlo z goljufanjem sistema, bo Bilka zdaj pritisnila na uredništvo in arhitekte
hysterical-1.gif

komaj čakam rezultate