naj garsonjera 2008

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik lemb pravi:
Najboljši naj zmaga, GO Dejan, Igor in Vanja ter Matevž in Tina!

Saj bo. NajboljšA. Bilkica !
cheer.gif

Ostalim pa: naj jim fleš na aparatu zataji, da ne bodo mogli dobrih posnetkov naredit ...
evil.gif

lemb

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
Kdor ni z nami, je proti nam - se pravi po tem sistemu me lahko smatrate za sovražnika
cool-1.gif
.

Uživaš, če se kdo spotakne ob napisano? Lepo. Potem pa tud napiš, kaj takšnega, da se bo ob to vredno spotaknat
wink-1.gif
.

Lepo vas pozdravljam, glasfehtarji
aplauz.gif

lemb

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
Citat:

Saj bo. NajboljšA. Bilkica !
cheer.gif

Ostalim pa: naj jim fleš na aparatu zataji, da ne bodo mogli dobrih posnetkov naredit ...
evil.gif

hysterical-1.gif

Seveda, seveda, kaj pa drugega. Dajte glasove fehtat, višje sile klicat, da onemogočijo zmago boljših
uf-1.gif

Ma GO kdorkoli, kdor si bo nagrado pošteno zaslužil. Če bi bilo to Bilkino stanovanje toliko mega, potem ne bi rabili glasov fehtarit zanj
priden.gif

Citat:
Uporabnik lemb pravi:
Če bi bilo to Bilkino stanovanje toliko mega, potem ne bi rabili glasov fehtarit zanj
priden.gif

Fehtanje?

Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Kolegica sodeluje v nagradni igri Naj garsonjera 2008.
Če vam je všeč njeno domovanje vam bo hvaležna za vaš glas. Hvala
klik

Meni se zdi "Če vam je všeč njeno domovanje vam bo hvaležna za vaš glas" zgolj poziv h ogledu stanovanja in eventuelno celega tekmovanja. Fehtanje zgleda malce drugače. Btw: jaz sploh nisem vedel da kaj takšnega (glasovanje) obstaja, tako da sem bil prav vesel linka, kjer si lahko pogledam kako si bom uredil stanovanje.

lemb

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
In Bilkina garsonjera pada li pada... Saj se po Bosansk menda tako reče, a ne. Če ne me pa zlektorirajte...
Drugač pa sorry Bilka, saj se ful trudiš pa tvoje prijateljica tud in lepo da ti dajajo glasove tisti, ki jim je stanovanje všeč ali pa tud iz usmiljenja.

Sicer mi pa razložite, če prijateljica ne bi poslala tako lepo prošnjo, ali bi imela toliko glasov. Pa še ob tolikšnih glasovih ne blesti ravno (največ glasov, nič kaj bistvena prednost pred drugimi
shocked-1.gif
).

Dejan, pojma nimam kdo je, ampak garsonjera pa res za kapo dol. Zasluži si zmago. Jutri mu dam zopet 5 točk

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Ti kar izzivaj,....a če sistem mobisux zalaufa....pošljemo predlagano garsonjero tako visoko, da se dotakne samih zvezd.
smirk-1.gif

Evo še enkrat 5*

LP
Torus

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sem malo pogledal še druge.

Pa kako lahko ljudje živijo na 20m2?!

Samo moja kopalnica meri 13m2.

Ampak res jaz se v svoji spalnici 38m2 ravno prav pretegnem zjutraj
tongue-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Ti kar izzivaj,....a če sistem mobisux zalaufa....pošljemo predlagano garsonjero tako visoko, da se dotakne samih zvezd.
smirk-1.gif

Evo še enkrat 5*

LP
Torus

Se strinjam...

Sam klikam vsaki dan a je še kdo, ki je pozabil klikniti danes
grims-1.gif

K.....L.....I......Kkkkkk

mare76

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
Men nč jasn tle... Prijatelj in punca tekmujeta, dam na googla naj garsonjera in me da na ta forum. Glede česa pa se pravzaprav kregate??? A zdaj ima vsak svojo druščino mobilizirano za glasovanje?? No, briga me. Glasujem za prijatlja - le poglejte si Mali raj Alje in Yantulaye (naj še jaz mal lobiram), ampak pa tale predlagano stanovanje, ne vem no, dve deski skp zbite. ne vem, če je to res naj garsonjera ...

Lemb, škoda da si zbrisal/la vnos bi blo mogoče bolj jasna slika. se mi pa zdi, da tle mal ne prenesete drugačnega mnenja, ali pa tale lemb sam provocira, pa mu bo potem Bilka dala pralni stroj v zahvalo:))

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
mare76! tudi virutalna druščina je druščina. ne vem zakaj bi jo podcenjevali?

in če karantanka tukaj prosi, da glasujemo za garsonjero njene prijateljice, ČE se nam ta zdi uredu, je to čisto nekaj normalnega. nekateri pač njenemu mnenju glede adaptacij prisluhnemo, saj spremljamo njene "gradbene podvige" (tudi na spletniku na nekem drugem forumu).
evil.gif

ti pa tudi za svojo znanko glasuješ, ne?

ti si tisti, ki se je na ta forum prijavil samo zaradi tega glasovanja! mimogrede, če vpišeš v google "naj garsonjera" se ti med zadetki na prvih straneh ne pojavi ta forum. tako da ne s tem, da te je kar na googlu sem vrglo!. kdo je zdaj tukaj "mobiliziran?
priden.gif

mare76

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
kaj naj rečem, imaš pru, vsi glasujemo za svoje
redface-1.gif
Drgač pa na najdi.si te vrže na ta forum:

Najdene slovenske strani 1 - 10 od 5164 - Vpiši stran
Spletni portal za gradnjo - Naj garsonjera- Gradimo.com
... ... E-časopis z novostmi, obvestili in ... nagradami. Novice 19. 03. 2008 Naj garsonjera Kaj nam pomeni dom, je marsikdaj bolj kot od materialnih danosti odvisno od tega, kako se v njem ...
www.gradimo.com/novice/10380 - 17 KB - 30.03.2008 - predogled
Spletni portal za gradnjo- Gradimo.com
... sejem gradbeništva in gradbenih materialov 19. Marec - Ste slučajno prezrli? 19. Marec - Naj garsonjera 19. Marec - Čez mejo laže do stanovanjske hiše 19. Marec - Stara stanovanja se bodo morala ...
www.gradimo.com
Planet Lepote :: Poglej temo - Naj garsonjera
... Tukaj ste: Planet Lepote forumi > Hišni kotiček > Naj garsonjera Naj garsonjera Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo Avtor Sporočilo ...
www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=24416 - 33 KB - 07.04.2008 - predogled
Planet Lepote :: Referenčni spletni medij s področja kozmetike, lepote, mode ter zdravega načina ...
... Saint Laurent maskare Androcur Odcejevalnik posode Kabbalah zapestnice Naj garsonjera Dobrodošli na novem forumu! Mrežaste dokolenke Oriflame ...
www.planet-lepote.com/ - 59 KB - 08.04.2008 - predogled
Šport in prosti čas > Zdravje in lepota - več rezultatov iz: www.planet-lepote.com

naj garsonjera 2008
... Registriran od: 02.09.2007 Sporočil: 2536 Lokacija: Alter.si Predstavi.Se: Re: naj garsonjera 2008 [Re: karantanka] #293081 - 08.04.2008 13:27 Dodaj nagrado Uredi ...
www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/ 0/Number/292473/an/0/page/0/gonew/1 - 84 KB - 09.04.2008 - predogled

Sm pač iskal da dam prijatlju glas, he, he Tako kot vsi drugi...

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
mene ganejo predvsem svetla stanovanja, naravna svetloba, da ne bo pomote... pa če ima 20 m2, pa naj ima, samo, da ima svetlobo...
kar se tiče pa vas, ki se hvalisate kako velike kopalnice in spalnice imate, pač jebatga, ljudje se znajdejo na vse načine, da preživijo, nismo se vsi rodili v Ljubljani (hvala bogu), da bi živeli v bajtah naših staršev, eni smo šli pač po "svetu" s trebuhom za kruhom.. nič slabega v tem... itak smo Slovenci preveč zadrti, vržemo sidro in mislimo, da moramo obstat na enem mestu celo življenje...
tako, da vsa čast tem ustvarjalcem garsonjer
wink-1.gif

lemb

Zelenc'
9. apr 2008
7
0
1
O, ste se pa razvneli
smile-1.gif
.

Torej, glasujem neobremenjeno, nobenega ne poznam, všeč pa mi je lepo in izvirno opremljeno stanovanje ne glede na velikost. In če sem do sedaj spremljala, lahko si tudi vzamem 5 min na dan in dam točke tistim, ki so mi všeč - če so se ljudje že toliko potrudili, da pošljejo slike, potem jim to najbrž tudi kaj pomeni. Pogledala sem tudi garsonjero tvoje prijateljice ali prijatelja (pozabla kaj že), lepa, dobi jutri glas
wink-1.gif
.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne, nismo se razvneli, temu se reče predgretje. Alterjevci smo namreč že na samem štartu pripravljeni na največje obrate.
hysterical-1.gif

Aja, ti tega ne moreš vedet, ker si "nova"
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
hysterical-1.gif

Kako prikladno, to je moj 99.post ... še eden, potem pa spamer odide ...
hysterical-1.gif
(cilj 100 bo dosežen vsak čas).
Ja, potem se bo pojavil original (seveda sem alter nekoga, kaj si pa mislil ... če boš spremljal, boš celo zvedel čigav)
evil.gif

Mare76: ne provociraj !!! 100.post si bom izbral kar sam !!!

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno: