Nadzorna kamera na novogradnji - kaj kupiti?

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Že nekaj časa mi leži kamera Pupillo UMTS kamera 110, sem jo kupil na bolhi in pri tem je ostalo. Zanima me, kako bi se lotil preizkusa če zadeva deluje. Velja za kamero navadna sim gsm kartica ali mora biti za prenos podatkov. Prav tako kako je potem s telefonom,s katerim se povežem s kamero, je dovolj gsm paket halo in podobni. Pride v poštev za povezavo android gsm ?

Nazadnje urejeno:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
Jaz imam doma 2 takšni Foscam FI8904W IP (spredaj, zadaj) in sem izredno zadovoljen, čeprav v trdi temi ni ne vem kaj, ampak vseeno dovolj, da vidiš dogajanje okoli hiše.

Na tel. imam aplikacijo IP Cam Viewer in lahko praktično od povsod (tudi preko PCja), kjer imam internet dostop preverjam, kaj se dogaja okoli hiše

Še posebej pride kamera pred vhodov prav, ko imaš kakšne "prodajalce" pred vratih, ali pa če ležiš, pa se ti ne da it pogledat, kdo ti zvoni, le telefon vzameš v roke in je to to
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kako si zadovoljen s senzorjem gibanja?
je dovolj občutljiv/hiter, da pravočasno zajame sliko in jo potem pošlje na email?
kako dela senzor v temi in kako daleč lovi?

imel sem eno fejk kitajsko, ki je bila prepočsna, ker je poslala prazno sliko ali pa samo zmazek:(

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Kot je ze DMX napisal, kupite taksno kamero, ki ima vsaj 1 MPix ali 1.3 MPix (1280x720 oz. 1280x960). Imam opravka s kamerami od 0.3 do 3 MPix pa je razlika v kavaliteti slike zelo ocitna
wink-1.gif

Kamere z 0.3 MPix imajo sliko prej slabo kot dobro, da ne bo kdo prevec razocaran, ker bo mislil kaksno ostro sliko bo imel
wink-1.gif