Še nekaj, a je kdo preizkusil te čepe na klik? Torej da nimaš na pipi štangice za odpiranje sifona temveč ima čep sifona klik sistem katerega pritisneš in popusti?
sej to žena dela.V utility je voda še bolj umazana, nekako mi je to "kontra".
ze ene 6 let, dela bp, izgleda mnogo lepse. Funkcionira (kad in 3je umivalniki)
itak, mikropesek ni fajn za medenino al iz čsea so ti ventili...tako da... filter vedno kul če je, sploh če si kje na vasi, kjer je včasih bolj po lovsko.Koliko pa kaj pomagajo ti filtri, ki čistijo ven mehanske delce? Recimo ti trojni filtri za celo hišo/stanovanje. Vem da to nima veze z vodnim kamnom, ampak tudi ta pesek ipd. lahko uniči pipo. Trenutno na tedenski ravni čistim perlatorje na pipah...
Kako pa je glede dejanskega mehčanja vode? Polifosfati vem da niso najbolj zdravi za uživanje, magnetni nevtralizatorji imajo vprašljiv učinek, ionski izmenjevalci pa so precej veliki in dragi. Kakšne so kaj izkušnje s posameznimi variantami?
Pa kaj daš potem roko med fekalije, da izprazneš wc školjko .
Teh termostaskih pip sem ieml cel kup. V hiši, stanovanju in na vikendu. Hansgohe in Grohe. Letos sem popizdil in vse vrgel ven. Ne vem, ali imam samo jaz to smolo... skratka; te “kartuše”, ki regulirajo toploto vode do full občutljive na vodni kamen. Nekaj časa sem to pucal, potem tudi to ni več pomagalo. Na koncu smo te kartuše menjali kot po tekočen traku. Strošek cca. 100 EUR, plus minus od pipe in kateri serviser kam pride. Tega sem se naveličal. Hočeš po tuš in ni tople vode. Za popizdit skratka. Blitz, al kaj ste še napisali, pa ne poznam.
Zanimivo da razvijejo nek produkt ki generalno ne deluje? Ne trdim, vseeno pa vprašam, a si prepričan da ne gre za problem na tvoji strani? Sicer težko če imaš problem na vseh lokacijah. Sem pa bil letos v dveh hotelih kjer so imeli te Hansgrohe termostatske armature, dvomim da bi se hoteli šli to masovno če ne bi v osnovi fukcioniralo?
Jaz kako coto na roke tam umijem.A to vi uporabljate da si v umivalniku vodo natočte?
JAz imam v redu. S tem da mi je prva počila ker je bila kromirana plastika in je zamakalo. Zdaj sem boljšo ne tako ceneno kupilA to vi uporabljate da si v umivalniku vodo natočte?
Kot je Vojnik napisal, če nimaš, kot sem sam napisal dobrega sistema za vodni kamen in nečistoče to deluje kratek čas in na splošno, možnosti za težave je pa zelo velika..... Blitz je SLO proizvajalec, ki dela celo za Pafoni ali nekaj takega italjanski proizvajalec, žal so se meni pokazale tudi, kot slabše od Grohe.....
Torej v kolikor je voda mehka in filtri za mehanske delce je ok termostatska, sicer pa mora biti tudi zmogljiv mehčalec.
Vse jasno, že stotič, še vedno pa nevem kaj je narobe z Hasngrohe da bi to znamko izbral zadnjo na svetu?