Gre za videz, ker je lepa 1 leto, pol je pa ne spucaš več.Lahko se pojasnis zakaj?
Kako pa to utemeljujejo? V praksi ni nikjer mozno biti brez kamna.zakaj se čemu izognit ne vem, ampka garancije na pipe so po moji izkušnji blef. Če je kje pikica vodnega kamna, garancije ni. Četudi zadeva ki se zlomi itd, nima veze s kamnom. ..tako da, vzem kar ti ustreza, ko crkne boš itak moral eno al drugo menjat.
Ce odsvetujes barvne pipe le zaradi videza (kamen) ali zaradi cesa drugega. Ce ne ciatia klasicne bo tudi grda.Kaj naj pojasnim?
ne vem, vsak teden bi moral s kisom oz z decalclekri čistit pa namakat pa take fore verjetno, sej si lahko poisces navodila pa garancisjke pogoje. in vse leti potem na to postavko. "aha kamen" ne bo šlo.Kako pa to utemeljujejo? V praksi ni nikjer mozno biti brez kamna.
Aja mi smo vzeli večino pip Kludi - pač izgled nam je pasal. (mozno da celo imajo del proizvodnje na hrvaškem) po treh letih delajo kot prvi dan. Cena pa nekje srednji rang, kupljeno v DE vse skup.
Oživljam temo... drug teden grem po kar nekaj kopalniških "pip". Gledali smo Hansgrohe, nekako najbolje izgledajo, rang od A - Ž, imajo tudi kar nekaj inovativnih fint.. Nima veze... malo berem in naletim na ta nasvet da vsekakor bolje vzeti Grohe ali Blitz kot pa Hansgrohe. Vse ok, ampak ker....? Ti ni všeč ime ali zakaj bi se izognil Hansgrohu ki je sicer višje rangiran od Grohe in vsekakor oba od Blitza? Hvala za pojasnila...
Odvisno od modela. Poglej hansgrohe Axor linijoSicer pa ta Kludi, sem pogledal, lepe stvari, je pa kar za stopnjo dražji tudi od Hansgroha.
Točno tega imam na letos prenovljenem wcju. Ok je, tako rokovanje kot tesnenje.
Imamo enega, dela. to bi naj bilo to. Tiste ročke (imamo tudi) pa je mimo, sploh ko se greš čiščenje, treba narazen trgat pa lezt pod umivalnik/bide. za kludi ti dam link kje smo mi kupovali.Še nekaj, a je kdo preizkusil te čepe na klik? Torej da nimaš na pipi štangice za odpiranje sifona temveč ima čep sifona klik sistem katerega pritisneš in popusti?
Emero.deJasno, gledam povprečje ampak vseeno je štartna pozicija Kludija precej višja kot pri Hansgrohe. Ali pa zgolj na mestih kjer jaz gledam.
A to vi uporabljate da si v umivalniku vodo natočte?Še nekaj, a je kdo preizkusil te čepe na klik? Torej da nimaš na pipi štangice za odpiranje sifona temveč ima čep sifona klik sistem katerega pritisneš in popusti?