Nad kongresnim ali malo za njim...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.001
113
Lublana
Obišči stran
KSZ

Pismo, nekatere pa res vse nekaj moti
bonk.gif
. Kaj hudiča je zdaj spet tako zelo narobe s tem? Nekaterim je fora in so pripravljeni plačat, poleg tega je to neka dodatna turistična ponudba, ki jih je v Ljubljani itak premalo. Komur ni všeč mu ni treba it gor na večerjo in tudi gledat mu ni treba tega, gre naprej po svojih opravkih in se zabava po svoje. A je problem?
Vsi tukaj denar zmečete za mnoge še bolj neumne stvari, čeprav ste seveda prepričani, da le vi pametno zapravljate denar
bonk.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Kaj hudiča je zdaj spet tako zelo narobe s tem?

Kaj pa največji fu.ck na svetu v najlepšem mestu na svetu?

Stožice, 14.000 udeležencev. Vsak lahko hebe vsakega. Tudi v umazana, lažnjiva usta. Kamorkoli. Po želji.
Tudi v sluhovod, če ima kdo dovolj tankega... Kondomi prepovedani!

Pridemo garant v Guinesa...

Kreteni! Ne vedo več, kaj bi si še privoščili. Država pa tone...
Kakšni otroci kje v Sloveniji pa zvečer sesajo prste, ker ni nič za v usta.

SRAM NAJ JIH BO, bogatune!

S publishwalla:
Delali so z državo in narodom kot svinja z mehom, to počnejo tudi danes in bi radi to počeli še naprej.
Ali se jim bo to izšlo, pa se bo videlo, čas vse pokaže, v vsakem primeru nekdo bo moral osebno odgovarjati
pred narodnim sodiščem za stanje, v katerem smo se znašli, prej ali slej.

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.524
7.043
113
kaj se pa tako razburjaš? mene nič ne moti... še najmanj količina denarja, potrebnega da greš gor. ipak 30€ ali koliko ste rekli ni tak strošek, v kolikor je edina želja, da se vidi razkoš. ampak, če vzamemo denar iz enačbe, kaj vleče? najbrž turist, ki pride, ne pride kazat Janezu da ima par deset ojrov v žepu, da gre gor, ampak se odloči iz kakega drugega razloga. Kakega? meni je ušel. To sem hotela vprašati.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:

Stožice, 14.000 udeležencev. Vsak lahko hebe vsakega. Tudi v umazana, lažnjiva usta. Kamorkoli. Po želji.

S publishwalla:
Delali so z državo in narodom kot svinja z mehom, to počnejo tudi danes in bi radi to počeli še naprej.
Ali se jim bo to izšlo, pa se bo videlo, čas vse pokaže, v vsakem primeru nekdo bo moral osebno odgovarjati
Tableta popustila?
sprasujem se.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
En znanec je šel, sem ravno gledal slike. Majo pač keš in mu je žena kupla za rojstni dan. Če gledamo kaj je kupil on njej (peljal jo je po nakupih v Tiffany's) je to še malo.
2226009-11164562_10205310644658977_7740568199313188535_o.jpg

Priponke

• 2226009-11164562_10205310644658977_7740568199313188535_o.jpg
    2226009-11164562_10205310644658977_7740568199313188535_o.jpg
    32,6 KB · Ogledi: 70

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
kaj se pa tako razburjaš? mene nič ne moti... še najmanj količina denarja, potrebnega da greš gor. ipak 30€ ali koliko ste rekli ni tak strošek, v kolikor je edina želja, da se vidi razkoš. ampak, če vzamemo denar iz enačbe, kaj vleče? najbrž turist, ki pride, ne pride kazat Janezu da ima par deset ojrov v žepu, da gre gor, ampak se odloči iz kakega drugega razloga. Kakega? meni je ušel. To sem hotela vprašati.
mogoče koga vleče isto kot polet z balonom. malo pgoledat kako zgleda "najlepše" mesto s ptičje perspektive.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.970
113
pri taščici
Stolp. Lj. gradu je malenkost višje in ko glavo nagnes preko roba imaš nekaj med nogami. Ali jajca ali pa dr.k.
Sicer pa komur paše me načeloma ne moti.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.001
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:

S publishwalla:

Tebe pa nekaj močno meče.

Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Res sem se malo razburil, ker mi enostavno ni jasno kaj je to tako čudnega. Kakšen razkoš? Piškavih 30eur za razgled in celo prigrizek. Matr , v sosednjih temah kupujete blesave telefone pa tablice za nekaj 100eur pa TVje za 1000eur pa avtomobile za več 10.000eur, tudi za pivo lahko mimogrede zmečete kar veliko vsoto ...pol je pa 30eur razkoš
bonk.gif
. Ljudje imamo različne prioritete in vsak zapravi svoj denar in čas kakor mu paše. Saj meni tale večerja na žerjavu tudi ni neki zanimiva in nimam želje biti tam gor. Čeprav zna biti zanimivo in rahlo adrenalinsko. Pa mi odgovori zakaj se ljudje vozijo z ladijco po Ljubljanici, zakaj se peljejo z vzpenjačo, z balonom, zakaj grejo na grajski stolp, zakaj hodijo v kino in muzeje, zakaj na koncerte in zakaj hudiča turisti spijo po hotelih ... ?? a je vse to tudi samo zato, da se vidi razkoš? Vsem tem stvarem se reče dodatna turistična ponudba, ki je jo je v Ljubljani itak premalo in s to ponudbo ustvarjaš delovna mesta ter vlečeš denar iz žepov turistov in domačinov, delo in denar pa Ljubljana še kako krvavo potrebuje. Ampak, ker imamo preveč takih zategnjencev, kot je johannes gre žal ogromno denarja mimo nas.

Nazadnje urejeno:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

Stanujem v strogem centru.

Opazujem sestavo turistov v centru Ljubljane in njihovo kupno moč. So reveži in klošarji, v vsaj 90%.
Tisti trije tajkuni, ki enkrat mesečno prespijo v hotelu Slon, le kvarijo povprečje, ki je - katastrofalno

Mož, ki ima na ljub. tržnici kiosk s perutničkami, mi je povedal, da od njih (turistov) praktično nI zaslužka, če ga kaj vprašajo, ga vprašajo, kje je najbližji Spar...
bonk.gif

Medtem ko ima nek jodlar (obiskala ga slovenska turistična delegacija in SEVEDA padla dol) v svojem hotelčku/pansionu, sicer z že stoletno tradicijo, že dve leti med ostalimi PETIČNIMI gosti ruskega tajkuna, ki pride k njemu vsako leto počivat tri ali štiri mesece. Gledat konje in joškaste natakarice, pit vodko, itd.
Kakorkoli, VSAKO SEZONO Rus jodlarju pusti okrog 14.000 evrov! En turist!

Mi pa se gremo po Ljubljani hostelčke, da mularija, od katere kasirajo 15 evrov, mulci pa bi seveda še raje spali v Tivoliju v spalki.
Tam prenočijo pod pogoji, ki smo jih imeli v JNA (10-15 v sobi), ter imajo gratis še BREZPLAČEN ogled spolnih odnosov in brezplačen koncert smrčanja!
Bi bilo prav, da doplačajo še vsaj 10 evrov za brezplačen program...
evil.gif

To je v slovenskem turizmu kruta realnost.
Vse ostalo je nakladanje, zamegljevanje dejstev in - blefiranje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Razgled na Ljubljano je fantastičen:
Okusi Ljubljane v zraku

Če si upaš odpreti oči.
grin1.gif

novinarka iz oddaje Svet pa ni upala gor
hysterical-1.gif

A nista Bar in grad tudi na približno taki višini? Tko, da kar se razgleda tiče ni ravno exluziva. Je pa neki drugač:))

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Stolp. Lj. gradu je malenkost višje in ko glavo nagnes preko roba imaš nekaj med nogami. Ali jajca ali pa dr.k.
Sicer pa komur paše me načeloma ne moti.

Lahko sploh prideš še gor ali je kaka vstopnina...

Jst grem zmeraj le na uno stransko razgledno ploščo....
rolleyes-1.gif

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Dnar mora krožit in tud takšni eventi so zelo dobrodošli. Ponudba mora bit čimbolj pestra.

Sam bi šel gor, če bi bli vsi za mizo iz moje družbe/družine npr. za kakšen poseben rojsn dan. Da bi pa tam neke [cenzura]čke gledal in poslušal za 30 eur mi pa ravno ni.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Jaz se spomnim, ko so eni mehanizirani dinozavri hodil po sloveniji, ko je bil jurski park aktualen.

Tam se spomnem, da so bile tudi ene hude cifre....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hmm

30 eur res nui veliko če gledamo, da nekateri dajo toliko že za pivo pa pleskavico ups "fensi šmensi hamburger" na tržnci...

30 ojrov je zgolj coctail (+ ena čokoladica), ostalo je malce dražje
smile-1.gif