Na Viču se je izgubila prijazna psička ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zdaj pa še manj kapiram.

Kako to sploh paše v kontekst oz. kaj naj bi sploh ta tvoj paragraf povedal??
sprasujem se.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Hotel je povedati, da vsaka stvar ni nevarna za vsakega. Če se jaz začnem okoli tvoje hiše sprehajati s puško tudi ne razumem zakaj bi te to moralo skrbeti, saj ne bom streljal. Sem miroljuben človek. Puška je za lov in samoobrambo. Sem izurjen v njeni uporabi in vzdržujem njeno čistočo. Ne "stopi mi na rep" in ne bom streljal. In tako nadaljujem svoj sprehod okoli tvoje hiše...

Jah nevem v kateri državi US je dovoljeno nosit kanon seboj, brez posebnih papirjev, pa je je tako ti rečeš; "nikogar ne skrbi"

Gre se za osveščenost folka.

Tut ti hodis po cesti pa imas qrca v hlacah, pa te noben nima za posiljevalca, čeprav imaš vse potenciale.
Tako nimamo enega nemškega ovčarja za hudogriza, pitbulla pa. pa sta oba nasilne anrave, stem da je
en preoblečen v puhkasto dlako in mili pogled, drug pa pasje preoblečeni mike tyson.

julicnik

Zelenc'
11. nov 2009
25
0
1
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
"Ni hud, ni še nikogar vgriznil, ampak božaš na lastno odgovornost, pes je pes"
Vsaj en s trezno glavo. Večina lastnikov namreč misli, da če njega ali soseda in otrok ni nikoli ugriznil, potem je to najbolj prijazen kuža na tem svetu. Še pri človeku ne veš kdaj se mu lahko zamegli, kaj šele pri psu in tej pasmi.

Se strinjam
467716-post_slo.gif
Pes je pes

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
(...)
Tut ti hodis po cesti pa imas qrca v hlacah, pa te noben nima za posiljevalca, čeprav imaš vse potenciale.
(...)

Ampak moj qrc je vedno privezan. Nikoli ga ne spuščam brez vajeti, pa čeprav hoče večkrat pobegniti po svoje. Tako kot jaz mojega qrca kar tako ne spuščam, da naskakuje ženske po cesti, bi morali lastniki kontrolirali svoje pse. Ti očitno nisi eden izmed njih, ampak verjetno razumeš, da obstajajo kreteni, ki imajo psa za orožje in se z njim tudi hvalijo.