Na katerih bankah imate odprt račun?

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Imam osebni, poslovni račun pri Reiffeisen, ki je nikakvaaaa banka, bankaneta sploh ne obvladajo. Jesos kristos, dnar morš it tja dvignit, položit,....

pa sem ravno hotel tja jit pa sem sedaj že od parih slišal da je podn sedaj pa še tkole berem po forumih in me je resno minilo.

trenutno sem na sparkasse ker me moti SAMO to da podpirajo SAMO IE brskalnik. pač nismo vsi na win os-u pa bi radi klikal tudi drugje normalno ne da so gumbi nametani kot bi mravle hrano nosile okrog in da pol stvari ne dela v pazi to Firefoxu!! grozn.

skratka gledal sem unicredit pa sploh niso tko ugodna banka (no glede greditov se ne vem). imajo pa pohvalno končno malo bolj normalno novo e-banko. kar se pa e-banke tče pa pri nas še vedno najbolj seka abanka.

torej kaj mi priporočate od tujih bank. kako se obnese Volksbank? ima kdo?

lp

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ko bo prišel čas za kredit, bo prišel tudi čas za razmišljanje o menjavi banke. Objavljeni pogoji so eno, kaj se v praksi izpogajaš pa drugo. Prenos računa + celotnega plačilnega prometa k kreditodajalcu, "naročnina" na kakšne dražje storitve, k njim pripelješ še partnerja... vse to so argumenti, ki (lahko) rezultirajo v nižji obrestni meri. Seveda je pomembna tudi tvoja zgodovina, ki jo NLB ima. Ostale banke pač ne.
ostale banke pac JA ze vec kot leto dni

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Za banko je ta zadeva zlata vredna stvar... še posebej pri odobravanju kreditov ipd. Pri TRRju sevedu tudi

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
KSZ: A komu zajebava netstik od Sparkasse?

Ob nakazilu preko BN02 javlja čudno napako...

Neustrezen datum valute - naslednji možen datum je ?

Včeraj bilo isto, ampak so klicali zjutraj da so res imeli problem, zdej pa zgleda da je spet isto.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
KSZ: A komu zajebava netstik od Sparkasse?

Ob nakazilu preko BN02 javlja čudno napako...

Neustrezen datum valute - naslednji možen datum je ?

Včeraj bilo isto, ampak so klicali zjutraj da so res imeli problem, zdej pa zgleda da je spet isto.

men zajebava ne samo danes ampak že pol leta od kar sem pri njih, tko da.

a imas IE al Firefox?

lp

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
FF
smile-1.gif

No danes so klicali pa spet priznali da imajo napako, tko da naj probamo do 16h nakazilo sprovest
wink-1.gif

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
ja samo polja in gumbi so nametani kot bi se en otrok igral z njimi.

govorim za firefox in safari.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Imam SKB, predvsem zaradi kalkulatorčka za SKBnet (razni certifikati mi grejo na organ).
V naslednjih dneh grem odpret še račun na Abanko, predvsem zaradi Vise electron.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
2x Banka Koper, 1x NLB čez prvo nimam pripomb, lahko bi bili malo cenejši (poslovni račun), NLB je pa tipično birokratsko zavrto podjetje v večinski državni lasti, nič novega.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Imam SKB, predvsem zaradi kalkulatorčka za SKBnet (razni certifikati mi grejo na organ).
V naslednjih dneh grem odpret še račun na Abanko, predvsem zaradi Vise electron.

isto!
pa na abanki ravnotako zaradi vise ampak klasike.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Najprej na NLB, ko pa so začeli banko zapirat ob 17:00, sem vzel KLIK.
Ko pa smo začeli iskati kredite, pa smo vandrali tja, kjer je bilo bolj ugodno... Probanka, Koprska banka...