Na begu pred policisti umrla 19 in 20 letnik

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/dva-mrtva-v-hudi-nesreci-pri-slovenski-bistrici.html

Policija se verjetno (spet) ne čuti odgovorne.
tongue-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

"Policista sta vozila policijsko marico, ki ni primerna za zasledovanje, zato pobeglega voznika nista skušala loviti." 24ur

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Še zmeraj ne razumem tega... Torej če policist nekoga ustavlja in on beži naprej, naj ga pustijo pri miru? Kaj če ima ukradene tablice gor in notri trupla 8 otrok, ki jih je ravnokar razmesaril???
Potem snamem tablice iz enega avtomobila na parkirišču, namontiram na mojega in grem lahko počet piz...rije, saj me policija ne bo lovila?
stupid-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
tako je ko ko nekdo ne zna sprejeti odgovornosti če vozi pijan in proba pobegnit pred policaji ki ga samo ustavljajo.
samo sreča je bila da niso ti trije še koga s seboj vzeli.
in kaj bi bili policaji odgovorni? kaj sedaj še ustavljati nebi smeli al kaj? potem naj jih kar ukinimo pa sami rehitamo zadeve.
bonk.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Še zmeraj ne razumem tega... Torej če policist nekoga ustavlja in on beži naprej, naj ga pustijo pri miru? Kaj če ima ukradene tablice gor in notri trupla 8 otrok, ki jih je ravnokar razmesaril???
Potem snamem tablice iz enega avtomobila na parkirišču, namontiram na mojega in grem lahko počet piz...rije, saj me policija ne bo lovila?
stupid-1.gif
saj tu ga nista lovila...
ampak ja včasih recimo v kakem gostem prometu je bolje ga pustiti in skušati kasneje z blokado. ponoči ko je bolj mir na cesti in manjša verjetnost da pride do pizdarij ga lahko tudi lovijo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Vem da ga nista lovila. V glavnem, če nekdo beži si je po mojem mnenju sam kriv in to je to.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
stupid-1.gif

Glede na to, da sta policista stala z marico in da so oni na polno pripičili mimo, so itak že leteli iz ceste predno bi policja sploh zagnala marico. Pa tud če bi se pognala za njimi bi bilo kaj? 2km kasneje bi se prometna zgodila.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Vseeno morata it za njim, čimhitreje in seveda obvestit ostale kolege. Če ne drugo, tako vsaj prideta prej na mesto nesreče, ker sta že v "pogonu", ali pa vsaj, s svojo prisotnostjo v prometu, opozarjata na druge udeležence.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
kaj ima mladina za delat ob 5 am? so se v sluzbo peljali? na faks? V glavnem. klasika.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
V teh koncih itak folk voz kot norci.

Na eni vasici nad Slovenskimi Konjicami imajo od punce starši eno staro bajto, pa mi po ozkih vaških cestah v naselju nasproti vozijo, da se kadi za njimi. Če pa kakšnega dobim za sabo, se mi pa nalima za rit, če se mu pa res fejst mudi, me pa še prehiti po makadamskem delu cestišča s polnim gasom.
stupid-1.gif

Ceste (asfalt) tam so pa itak v riti.

Nazadnje urejeno: