Mx's got horeseburger talent - 1.10 Gas station.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sej ne da me je neki strah, sam ne maram da se pol slike neki sirjo okol med folkom k ga ni blo. Prid, dej roko pa se slikimo do onemoglosti, ne pa da pol polovica foruma slike gleda. Mnja. Itak se sam se to manjka da avtomehaniæarka poleg imen se slike zacne zbirat :p

Komi čakam
smirk-1.gif

Slik grdih moških na netu je kokr češ.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
zmaga.gif
točno tko......ne sam majce...tud slik še nism dubu iz Vintgarja

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
ej sam ti si pa res pacientka. Sicer se zadnjih par let z nikomer na alterju oz suxu nisem pogovarjal na takem nivoju ampak...

Lej, sama sodelujes v temah kjer si pac sebe predstavila kot se si. in ce te nekdo omeni ne pomeni da je grd. In ce te pol foruma ne mara ne pomeni da so grdi. Sicer se v nobeni temi nisva zapela ampak ne morem verjet da zapnes s clovekom takoj ko te omeni. Ne vem kaksna si v RL ampak ce se vedes tako kot tu gor potem ne bo skode ce te ne bo. Sorry za iskrenost 8 pirov nardi svoje. Na :* da se naus jezila

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
in čemu me potem omenjaš???

brigaj se potem zase, nič ti nisem naredila in nič ti nočem, je pa tu polno pacientov, softi je bil prva ovca ki me je "napadla" druge ovce pa takoj za njem, tok o tem kok ste deci
smirk-1.gif

ne deci, ovce!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
ti si ista kokr samozvani zvzdniki slovenske estrade. Pol leta se promovirajo pol pa jamrajo da nimajo zasebnosti.

Tecnoba zafrustrirana.

Pa lupcka mi nis vrnila zidinja

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Roko na levo siso.........ziher bi se strinjal z mano v zgornjem stavku....sploh na petek....sj ne da bi šel sam s kolegi na pir....bo lah sam v miru BMW glancu v garaži....tud to je neki ...mislm da maš čas tud sam zase....da gre bejba mal po svoje
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
in kdo mu to preprečuje?

sej nisem njegov policaj
bonk.gif
, ni taka ovca kot večna vas tukaj, ali ste samski ali pa imate policaje doma in ste riti.

lahko gre kadar hoče kamor hoče, tako kot jaz
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
kaj je s tabo zenska? pa kaj se sploh zagovarjas kaj mas s tipom?! sicer pa lol... ja tu smo vsi grdi brez bab oz z grdimi... aja pa kratke mamo in slovenet je nas mentor ko osvajamo dekleta iz lokalne molitvene skupine