Preveč posplošuješ, vera v Kristusa nikoli ni prejudicirala rase, temveč način življenja. In to je vse. V ZDA je ogromno temnopoltih kristjanov, sploh katolikov, pa ne živijo v nekih zaporih, temveč imajo dobre službe, urejene družine, ogromno je tudi medrasnih porok... Oni so že na tej stopnji zaupanja, da jih enostvano ne moreš metati v isti koš z muslimani, ki bi na vsak način radi peljali nek svoj haremski sistem, ki avtomatsko prejudicira umore, zapiranja nepokornih, etc. U glavnem, DEJTE SE ŽE ENKRAT ZBUDIT JEBIVETRI, MUSLIMAN SE PO SVOJI VERI LAHKO POROČI Z 20, 30 ŽENSKAMI, JIM POVEZNE RJUHE ČEZ GLAVE, KAJ MISLIŠ, KAKO MU TO RATA? U osnovi je v neki povprečni družbi enako število žensk in moških. ČE HOČEMO TOREJ PRAVIČEN SISTEM, POTEMTAKEM MOREMO UPOŠTEVATI DEJSTVO DA JE PO NAJBOLJ KMETAUZERSKI LOGIKI ZA VSAKEGA 1 MOŠKEGA NAMENJENA 1 ŽENSKA. IN NE MI GOVORIT, DA JE NEKO BUDALAZENJE O VERSKI SVOBODI BOLJ POMEMBNO OD OČITNO NEPOŠTENE SVINJARIJE, KO IMA NEK MUSLIČ V TVOJI BLIŽINI LAHKO 2 ALI VEČ, MEDTEM KO SE SAM LAHKO POROČIŠ LE Z 1. IN PRAV TO DEJSTVO TE U OSNOVI MORA POGRETI, KAJ ZA VRAGA JE TIST NJEGOV BALAF, DA IMA LAHKO SVOJO ZBIRKO ŽENA IN JIM ODREKA OSNOVNE PRAVICE IZPOSTAVLJANJA SVOJEGA OBRAZA JAVNOSTI?
Sicer je res, da tudi krščanske duše niso nedolžne, marsikdo marsikje skriva svoj "tihi harem" ampak, tega se ziher ni naučil u cerkvi. Pa mi rečte da sm nek zaostal kler, ali pač karkoli vam pade na pamet, ampak kadarkoli pomisliš, kako bi imel kot nek musli svoj harem žena, ki bi bile nedotakljive za druge... ne moreš družbo okoli sebe v kaj takega prepričati drugače kot z nedemokratičnimi sredstvi, s prisilo, nasiljem, IN MUSLIMANIJA JE DRUGO IME ZA NASILJE, ČE IMAŠ OPRAVKA S PRAVIMI MUSLIMANI KER S TEM KO IMA EN SULTAN 10 ŽENA, ZARADI KATERIH SI JE PO LOGIKI NARAVE SIGURNO UMIVAL ROKE S KRVJO, JE 9 BREZ IN SO LOGIČNO NASILNI IN KER SO V POPOLNI PODREJENOSTI SE VOJSKUJEJO OZ ŠIRIJO NASILJE, ALI SO PA ŽE KJE POKONČANI ker pač nimajo za kaj živet, ko so pa njihove ehhhh... ne da se mi več.