Muslimanski terorist v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Državljani, ph to so čudaki kateri hočejo pokazati večvrednost katero pa nimajo, ženske pa ne smejo moliti skupaj z njimi. Ali je to demokratično. Musliji nam Evropejcem niti do prstov na nogi ne dosežejo kar se tiče demokracije.

Mislis da je mozno da obstaja prakticen razlog za locevanje pri molitvi?
stupid-1.gif

Dokler muslimani v SLO molijo v sportnih dvoranah, v njihovi domovini kristijani imajo katedralo v glavnem mestu neko pridiganje o "demokraciji" ni ravno na mestu.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.765
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
BiH je bila Krščanska in ker niste imeli jajc da bi se uprli seljukom ste sprejeli njihovo vero.Sramota. Ni čudno da ste muslimani še sedaj največji reveži klub nafti saj ste sprejeli poden od podna

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
BiH je bila Krščanska in ker niste imeli jajc da bi se uprli seljukom ste sprejeli njihovo vero.Sramota. Ni čudno da ste muslimani še sedaj največji reveži klub nafti saj ste sprejeli poden od podna

Ko bi ti vsaj priblizno vedel o cem govoris ali vsaj pravilno karkoli zapisal bi bilo super
crazy1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Ko bi ti vsaj priblizno vedel o cem govoris ali vsaj pravilno karkoli zapisal bi bilo super
crazy1.gif

Krehm... Kraljestvo Bosne je bilo, kolikor se jaz spomnim, kristjansko... Tam do 1450 (give or take 100 let za Hercegovino) so bili Bosanci po večini kristjani?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bajto lahko imajo že sedaj in v lastni bajti lahko delajo "kar hočejo".

Pa seveda ne metat vseh teh verskih organizacij v isti koš. Ene so pač bolj nevarne in skrajne.
V osnovi sicer gre pri vseh za prevaro pa vendar je izvajanje te ideologije drugačno od primera do primera.

Glede džamije če že "mora" biti, naj tudi sami pokažejo, da se lahko prilagodijo in naredijo objekt primeren okolici in prebivalstvu.
V tem primeru gre za dvostransko zadevo.

Aja, ker povprecni muslimani, ki jih ti danes srecujes na cesti v Ljubljani niso "prilagojeni"?
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Državljani, ph to so čudaki kateri hočejo pokazati večvrednost katero pa nimajo, ženske pa ne smejo moliti skupaj z njimi. Ali je to demokratično. Musliji nam Evropejcem niti do prstov na nogi ne dosežejo kar se tiče demokracije.

Lej no... Pri Judih tudi zenske ne moliko skupaj z moskimi! Prasci nedemokraticni. Pa v bolj ordotokcnih katoliskih cerkvah tudi ne. Zalega. Pa pri Mormonih (7 miljonov v Ameriki, leglu demokracije) je tudi zenska bolj ko ne pokorna mozu, in z njim porocena za vse vecne case, skupaj z... well, drugimi zenskami. Pffft!

Daj se no hecat no - za vsako vero ali drzavo lahko kaj takega najdemo. Pri nas imamo pa ubrisane, pardon, izbrisane - a je to demokratično?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

crazy1.gif

Krehm... Kraljestvo Bosne je bilo, kolikor se jaz spomnim, kristjansko... Tam do 1450 (give or take 100 let za Hercegovino) so bili Bosanci po večini kristjani?

Bili so bogumili. Preganjani od zahodnih in vzhodnih sosedov (kristijanov). Za njimi so so ostali stecki (najdes po celi BiH). Btw, Bosanci je regionalna oznaka, Bosnjak oziroma Bosnjanin pa nacionalna.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

crazy1.gif

Bili so bogumili. Preganjani od zahodnih in vzhodnih sosedov (kristijanov). Za njimi so so ostali stecki (najdes po celi BiH). Btw, Bosanci je regionalna oznaka, Bosnjak oziroma Bosnjanin pa nacionalna.

Hvala za popravek! Bom pazil, da bom sedaj imel samo Bosnjake namesto Bosancev. Prebivalci BiH, skratka. Sorry
frown-1.gif

Ampak, skratka - do 1450, oz nekaj kasneje, odvisno od regije so bili Bosnjaki po večini Katoliki, Ortodoksni kristjani ali Gnosticni proto-Kristjani, in ne muslimani - kar pa seveda ne spremeni dejstva, da so zdaj v Sloveniji bosnjaki (in ocitno 8 pakistancev - brez zajebancije), ki SO muslimani in si zelijo Moseje
smile-1.gif

P.S.: Roko gor vsi tisti, ki vedo, da se je RKC sel Krizarske pohode po Bosni ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ne. Bili so heretiki, to je neke vrsta sekte in so zanikali vse oziroma ogromna vecino krscanskega ucenja. Potem so se pa zaceli vmesavati zahodni iz vzhodi sosedje. To pocnejo se danes...

V Sloveniji zivijo predvsem Bosnjaki (vecina Bosanci) in si zelijo IC
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ne. Bili so heretiki, to je neke vrsta sekte in zanikajo vse oziroma ogromna vecino krscanskega ucenja. Potem so se pa zaceli vmesavati zahodni iz vzhodi sosedje. To delajo se danes...

V Sloveniji zivijo predvsem Bosnjaki (vecina Bosanci) in si zelijo IC
wink-1.gif

Weeell... Ja, res je, bili so bolj Gnostiki kot Kristjani, skoraj Zoroastricni v svojem dualizmu
smile-1.gif
Potem je pa samo vprasanje, a gledas na Gnostike kot na proto-kristjane, kristjansko sekto, ali cisto loceno pre-kristajansko vero.

Sem pa preprican, da bi jih pustili bolj pri miru, ce ne bi bili tako anarhisticno usmerjeni
smile-1.gif
Gremo se nazaj kregat z Slovenceljni! :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Pa seveda ne metat vseh teh verskih organizacij v isti koš. Ene so pač bolj nevarne in skrajne.
V osnovi sicer gre pri vseh za prevaro pa vendar je izvajanje te ideologije drugačno od primera do primera.

Glede džamije če že "mora" biti, naj tudi sami pokažejo, da se lahko prilagodijo in naredijo objekt primeren okolici in prebivalstvu.

Aja, ker povprecni muslimani, ki jih ti danes srecujes na cesti v Ljubljani niso "prilagojeni"?
smile-1.gif

V Slo vojski sem jih imel možnost videti, bili so jasno prva linija, in jih spoznavati tekom služenja. Neprilagojeni... po moje bi se obrnili proti nam če bi do česa prišlo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

V Slo vojski sem jih imel možnost videti, bili so jasno prva linija, in jih spoznavati tekom služenja. Neprilagojeni... po moje bi se obrnili proti nam če bi do česa prišlo.

Mejduš smo dober narod, ce ne bomo zmogli 47.000 ljudi, razmetanih po celi sloveniji, od tega, recimo 10.000 "za vojsko primernih" moških pod kontrolo imeti.

Ali pa misliš, da se bodo naenkrat preselili vsi Vahabiti iz ene treh afganistanskih in enega somalijskega in savdskega sela v Ribnico, pa boj takoj štala? Itak, Shengenske vizume se zastonj okoli tala po novem :S

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.765
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
evrofil, ali tam kjer živiš govoriš v slovenščini ali po njihovem, bosanci večinoma govorijo čefursko, če pa že hočejo v slovenščini potem pa tist L povdarjajo.

Muslimani se ne bodo nikoli prilagodili okolju v katerem živijo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne govorim lokalnega jezika. Okay, razumem toliko, da vem kaj mi hocejo povedati, in govorim ravno toliko, da lahko nekako razjasnim kar je treba, ampak mi gre z anglescino in/ali nemscino cisto dobro skozi. (5 let kasneje.press - nisem prav zelo ponosen na to, ampak se mi ne da uciti se enega jezika - kolikor poberem sproti pac poberem).

Govorijo toliko slovensko kot morajo, da lahko pridejo skozi.
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Bosanci je regionalna oznaka, Bosnjak oziroma Bosnjanin pa nacionalna.
Torej so Bošnjaki tudi bosanski Srbi in Hrvati ali so oni posebaj? Kolikor jaz vem naj bi bili Bošnjaki tisti prebivalci BIH, ki so muslimasnke veroizpovedi oz. izhajajo iz takih družin. Ne da je važno, samo kakšno znanost se dela iz tega poimenovanja ... sej so vsi prebiovalci ene države, ne glede na to, da bi si nekateri želeli biti del druge države. :=)

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se pravi da živiš v Beneluxu in kar si povedal ti je lahko v sramoto.

Actually... ne
smile-1.gif
In nisem rekel da ne znam nič povedat ali razumeti, ampak ne znam tekoče, in tudi nikoli ne bom, se raje lajanja ali kitajščine učim, mi bo bolj koristilo.

Sicer pa, govorim (tako-tako sicer, ampak dovolj, da se znam sporazumevat) tako Francoscino, kot osnove Nizozemscine (edino Belgijsko me jebe, hehehe). In se tudi malo ne sekiram, da ne znam teloče govoriti lokalnega jezika, ker tukaj ne bom za vse vecne case, nisem porocen z lokalko, razen tega da delam tukaj nimam nikakrsnih navez na drzavo, in ker so oni prosili, ce lahko pridem sem, in ne obratno, tako da se mi gladko jebe za ideje kaj se komu zdi primerno in kaj ne
smile-1.gif

Je pa res, da je razlika med tem, da si zacasni expat, tako kot jaz - in med tem, da si drzavljan in stalni prebivalec neke drzave. Pri "nas", recimo, brez 5 let rezidenstva in znanja jezika ne mores dobiti drzavljanstva (ne da bi ga kdo hotel.press).

In, medtem ko se mi za prvo gneracijo zdi popolnoma sprejemljivo, da ne govori - ali da ne govori dobro* - lokalnega jezika, mi je za drugo generacijo ze malo manj. Za tretjo pa... uf.
ne-ne-1.gif

OP.A.: Vseeno mi je za naglas, ampak vsaj sintaksa stavkov in naglasevanje besed naj bo pravilno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti delaj takšne eksperimente z musliæi kjer drugje, v Sloveniji pa ne.