Muslimanski terorist v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Spremeni se u najlepšo na svetu, pa mi ga povleci, pa dobiš zraven še slike, video, 3D analizo, psihoanalizo, doktorat...
smirk-1.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Tega sranja je vse preveč pri nas. Bo treba popucat, pokristjanit, če ne bomo mi popucani, muslimanizirani. Sliši se kruto, ampak, tako pač je.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Jaz vidim konflikt, vidim pa tudi tisto včasih že kar tipično Slovensko "Stvari se bodo same po sebi uredile". Ha, seveda se bodo. Tudi takrat, ko so nas nekje u srednjem veku obri napadli in smo dobili pomoč od Bavarcev smo drago plačali za tisto "To bodo že drugi uredili." No in, so res pomagali u zameno za kaj že?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Muslimani so taki kot zlatko iz BB
stupid-1.gif

in po cem je Zlatko slabsi od kogarkoli v BB? da za razliko od ogromna vecina celo ima nekaj talenta?
crazy1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Spremeni se u najlepšo na svetu, pa mi ga povleci, pa dobiš zraven še slike, video, 3D analizo, psihoanalizo, doktorat...
smirk-1.gif

Se mi je zdelo, da ne bo slo. Ampak vsaj konsistenten si - tvoj odgovor je priblizno tako slaboumen, kot tvoji "argumenti".

Skratka, se vedno nisem videl dobrega argumenta zakaj 47.000 drzavljanov ne bi smelo imeti svoje Moseje?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Molilnice ja, takšne kot pri nas cerkve, ne pa zraven pogrebne zavode, klavnice, futr, bombaše....

Kaj je pa problem s pogrebnim zavodom, veterinarsko-odobreno klavnico, halal mesarjem?

Bombase pa ne vem kje si nasel. Tudi tocno mi ni jasno kdo bo bombas - Safet iz Vegrada, Ismaili iz Burekdzinice ali Enis is Sljascicarne? Ali boto to tisti famozni "Vahabiti", ki baje pridejo z vsako mosejo v paketu? :S

BTW, a smo ze pogruntali kako bodo teroristi prisli v Slovenijo?

Aja, @easy, Eid Mubarak!

I

Izbrisan uporabnik #488

Poglej prvi post v tem topiku pa boš videl kako so prišli... z mačeto pod verskim dresom.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Tega sranja je vse preveč pri nas. Bo treba popucat, pokristjanit, če ne bomo mi popucani, muslimanizirani. Sliši se kruto, ampak, tako pač je.
Sorry, kaj jemljete? Razen da gledate BB?

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Kaj jaz jemljem? Kaj vi jemljete!? Kdo ti je rekel, da so vsi temnopolti avtomatsko muslimani? Na kateremu planetu vi živite? S takim razmišljanjem te direkt iz NATO pakta vržejo. Aja, Rusija, pa Kitajska skupaj... Seveda, seveda, potem pa kaj že? Ja, komunistično stagniranje potem, digitalna doba bo itak kmalu dala svoje skoz, kaj bo potem, pa se nikomur ne sanja... ampak razvoja se ne da ustavit, to pa tudi vemo... Seveda, prijatelji bi bili, ampak, Ruski pravoslavni veljaki, ki so po 1990 znova začeli dihati ne mislijo kar tako prepustiti oblast nekemu novodobnemu komunističnemu vodji.
Malce preveč nasedaš obljubam muslijev, seveda denarja imajo, nafto imajo... ampak račun se ne izteče. Veš, tukaj imamo divje coprance in prva stvar ki bi jo zagrabila naše krvi dekle bi bil nek oster predmet, ko bi te vidla da druga prestavlja joystik.
Seveda, potem če nadaljujem od prej, ja, če združiš Rusijo pa Kitajsko in daš zraven še muslimane, veš, Kitajke so zveste, sploh pa tam je še Indija vmes, pa glejga zlomka, Japonci, majhna država, ampak kako so ugriznili u Kitajce nazadnje... ja tehnologija spet... Aja ko smo pa ravno pri silah osi, kaj vse piše od Hitlerja... menda je bil hudo mahnjen na horoskop, no in že smo v Afriki in seveda pri temnopoltih, seveda, kaj pa Avstralija? Prvotni prebivalci so, glejga zlomka bolj ali manj temnopolti Aboridžini. Pa še svoj parlament imajo in če pobrskaš še malo po netu, vidiš da so eni celo kristjani po veroizpovedi, pa boril so se eni skupaj z Avstralskimi vojaki med vojno. Pa kam bi jih ti dal? Med muslimanske taoiste? Kaj ima sploh barva kože veze z verskimi zakoni, ki jih mora, oz. bi jih moral izpolnjevati nek pripadnik neke verske skupnosti? Bolj kot barva kože bi te morale skrbeti druge stvari. Dokler dva verjameta v iste stvari, če se strinjata v tem kako naj živimo, se pač ne bosta tepla. Ne vem, sicer zate ampak jaz ne bi šel streljat temnopoltega samo zato ker je pač temnopolt. Prej onega prašiča, ki si dela harem v imenu vere. Aja, pa večina le-teh je svetle polti.
U glavnem, naziji, pa musliji, pa tisti karateisti al kaj so že, ki bi me radi križal, potegnite mi ga..., ne, cel svet, naj mi ga potegne.

Nazadnje urejeno: