Muslimanske vzgojiteljice

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
V našem vrtcu so na praksi muslimanske vzgojiteljice. Me ne bi nič motilo, če ne bi bile v popolni bojni opremi, manjka jim samo še, da si zakrijejo faco. Meni je to popolnoma nespremenljivo, naj se prilagodijo našemu načinu oblačenja, doma pa naj delajo kar hočejo! Ne predstavljam si v arabskem svetu neko našo vzgojiteljico, da bi prišla na šiht v kikli in majici.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.092
113
Glavno je, da z otroci gredo ven, lezejo po blatu, splezajo na igralo. Če tega niso zmožne, niso za vzgojiteljico. Če bi jih pri tem ovirala "oprema", so si same krive. Žal "oprema" pri takih opravilih ovira tudi vzojiteljice, ki so oblečene po naših "normativih", ker se visoke pete zabijajo v travo.
Sicer pa, sami smo si krivi. Tam kjer tega nočejo, imajo predpisane uniforme in je problem elegantno rešen.

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Citat:
Uporabnik Car pravi:
V našem vrtcu so na praksi muslimanske vzgojiteljice. Me ne bi nič motilo, če ne bi bile v popolni bojni opremi, manjka jim samo še, da si zakrijejo faco. Meni je to popolnoma nespremenljivo, naj se prilagodijo našemu načinu oblačenja, doma pa naj delajo kar hočejo! Ne predstavljam si v arabskem svetu neko našo vzgojiteljico, da bi prišla na šiht v kikli in majici.

Kaj potem praviš na nune?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Nune delajo v vrtcih?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
http://nova24tv.si/slovenija/l...-naglavno-ruto/

[cenzura] je folk paničen u pičko materno
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Car pravi:

Izpisati iz vrtca.

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Nune delajo v vrtcih?

Ja tudi,npr

http://www.stanislav.si/dejavnosti/vzgoja-in-izobrazevanje

http://ursulinke.rkc.si/angelin-vrtec

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ksz

a lohk neki vprašam?
zakaj se zgodba začne vrtet okoli ene igle v senu, senik pa se ne vidi? višek izobrazbe je recimo zapisal zadevo malce širše. a drugi ne vidite širine?

zanimivo je, kako se zadeve spreminjajo in kako se vodi narod.

91 leta imamo dovolj sbrohrvaščine, ki ubija naš jezik. danes pišemo prošnje, poročila v angleščini, nemščini.
91 leta imam dovolj balkanske kulture, danes se bogatimo s tujimi kulturami
91 leta imamo dovolj tujega škornja, danes NATO hodi
91 leta imamo dovolj BG danes imamo BR

če gledam skozi oči 91 leta vidim slovence v boji za jezik, kulturo, obstanek. danes se to isto sprevrže v nune, leve, desne. pa nune so bile in bodo del teh prostorov. pa bolj malo so v javnih ustanovah. imamo pa lahko dva pedra vzgojitelja. a to je ok ali ne?

a se mi zavedamo kaj je demokracija? ali vemo, da demokracija ubija prešerna, trubarja, dvojino, kranjsko klobaso? daje pa neke nove dimenzije. a se kdo upa priznat, da balkanopitek se napaja iz zgodovine? da mi smo ponosni na soško fronto, a ni bila naša bitka. ponosni na marijo terezijo, a hrbet smo ji obrnili. ponosni na vse in na koncu brez vsega. zanimive struje zgodovine in prihodnosti.

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Izpisati iz vrtca.

Tako ja, otroka čimbolj izolirati in v vato zavijati od ostalega sveta.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nope, ampak če ne hodi v katolibanski vrtec, pol tudi ne bo muslimanskega.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Izpisati iz vrtca.

Če Car izpiše vse otroke iz vrtca ga lahko kar zaprejo (poštar)!
grin1.gif

Je pa sicer dobra analogija, slovenska študirana mladina pač ne bo delala v vrtcih in če "uvoženih" nočete je edina opcija da se zapre vrtec ali pa da se spremeni normative. Kar jasno vodi spet v neko "kritično" situacijo tako da kmalu bo potrebno odločat med dvema "slabima" stvarema.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Izpisati iz vrtca.

Če Car izpiše vse otroke iz vrtca ga lahko kar zaprejo (poštar)!
grin1.gif

Je pa sicer dobra analogija, slovenska študirana mladina pač ne bo delala v vrtcih in če "uvoženih" nočete je edina opcija da se zapre vrtec ali pa da se spremeni normative. Kar jasno vodi spet v neko "kritično" situacijo tako da kmalu bo potrebno odločat med dvema "slabima" stvarema.

da ti pomagam. za delo v tem vrtcu je kar nekaj slovenske mladine. a nekdo nima interesa, niso otroci nekoga itd.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Mi ni treba pomagat, ker sam to vem. Tako da tudi dvomim da bosta dve dekleti ki sta na praksi dejansko kdaj delali (sploh z rutami na glavi).

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Popolnoma enako! Pa sem kristjan, ampak vera ne spada v vrtec in šolo!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je, takšno ureditev imamo v naši državi.

Komur ne paše pa naj tega ne spreminja in se preprosto izseli oziroma ima celo možnost, da froca poneumi in vpiše kakšen verski vrtec.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
rolleyes-1.gif

pozabil si omenit naše stare mame s podeželja, ki so nosile naglavne rute in to še manj kot 20let nazaj
to spada zraven! Ko omeniš nune, moraš zraven obvezno še te stare mame. Prvi si, ki si to pozabil. Sramota od kolaboranta si
uf-1.gif

bum povedal tvojim, pa te bojo fuknili iz kluba slovenofobov
10.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Mene pa moti da imajo rdeče radiatorje. Me ne bi nič motilo, če ne bi bile še kljuke na vratih rdeče, manjka jim samo še, da tablo pobarvajo na rdeče. Meni je to popolnoma nespremenljivo, naj se prilagodijo našemu načinu barvanja radiatorjev, doma pa naj delajo kar hočejo!

Otrokom si razložil da imajo bombe pod kiklo? Mislim tako, za vsak slučaj....

Naše vzgojiteljice si ni treba nikjer predstavljat, ne hodijo k njim, če pa že pa ne stopijo iz hotelskega kompleksa.