Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No vidiš, to učiš otroka. Zato bo tako gledal na take ljudi.
Se da vse skupaj razložiti na malo drugačen način(jasno v to spada tudi krščanstvo)
P.S. Pri nas muslimanke nimajo glih nekih hudih težav z obrezovanjem, ter vožnjo avtomobila. Saj tega verjetno pri vzgoji nisi pozabil omeniti ane
Saj nihče ne pričakuje laži. Je pa odvisno kako nekaj poveš.Citat:
meni so rekli na CSD, o mami vse lepo.
ja, seveda, ampak lagal pa ne bom.
Ne vem. Vprašej jihCitat:
ne razumem zakaj se je treba izpostavljati. zakaj se..ne zliješ..
No vidiš, sej znaš.Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej nasvet kako poveš glede rut
rute nosijo, ker so pripadnice muslimanske vere
kaj je to vera.
to so zgodbice, pravljice
kaj je pa muslimanska..
ja ene verzija pravljice
a tako kot une slikice iz biblije..pa noe
ja, tako
v cem je pa drugacna od une..nemuslimanske
ja nemuslimanske ne rabijo imet rute
a pa se kaj
ne, nic takega
zakaj pa morajo imet ruo? a pol ne smejo bit brez rute? zakaj je tako?
in pol upaš, da si do polnoči fertik
po njihovem je ženska brez rute [cenzura] in strpnežem kot je jest5 je čist vseeno če ena velika skupina ljudi gleda na njegovo ženo kot kurbo, tako velika skupina ljudi, da jim pripada džamija, se prav da jih je res velikoCitat:
zakaj pa morajo imet ruo? a pol ne smejo bit brez rute? zakaj je tako?
Zakaj bi se sekiralCitat:
Uporabnik capl pravi:
po njihovem je ženska brez rute [cenzura] in strpnežem kot je jest5 je čist vseeno če ena velika skupina ljudi gleda na njegovo ženo kot kurbo, tako velika skupina ljudi, da jim pripada džamija, se prav da jih je res veliko
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik capl pravi:
po njihovem je ženska brez rute [cenzura] in strpnežem kot je jest5 je čist vseeno če ena velika skupina ljudi gleda na njegovo ženo kot kurbo, tako velika skupina ljudi, da jim pripada džamija, se prav da jih je res velikoSaj se tudi ne sekiram, da sem za 95% prebivalcev tega planeta nevernik, grešnik, pogubljenec,... Da bi vsaj 5% slovenskih mamc zavijalo z očmi, ker "živim na koruzi", 20% Slovencev/nek bi me čudno gledalo, ker otrok ni krščen,... Ma lahko naštevam v nedogled.
Pa kaj potem
Bil sem eden pionirjev koruzništva moje generacije, ker takrat je blo to še ,,greh,,. Leta sem poslušal podjebavanje, danes kot naročeno, vsi otroc glavnih podjebatorjev živijo na koruzi in za povrh njihovi vnuki, zaradi socijalnih, ne nosijo priimkov očetov. kot je bilo pri nas po stari navadiCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Uporabnik capl pravi:
po njihovem je ženska brez rute [cenzura] in strpnežem kot je jest5 je čist vseeno če ena velika skupina ljudi gleda na njegovo ženo kot kurbo, tako velika skupina ljudi, da jim pripada džamija, se prav da jih je res velikoSaj se tudi ne sekiram, da sem za 95% prebivalcev tega planeta nevernik, grešnik, pogubljenec,... Da bi vsaj 5% slovenskih mamc zavijalo z očmi, ker "živim na koruzi", 20% Slovencev/nek bi me čudno gledalo, ker otrok ni krščen,... Ma lahko naštevam v nedogled.
Pa kaj potem
Citat:
Uporabnik Car pravi:
V našem vrtcu so na praksi muslimanske vzgojiteljice. Me ne bi nič motilo, če ne bi bile v popolni bojni opremi, manjka jim samo še, da si zakrijejo faco. Meni je to popolnoma nespremenljivo, naj se prilagodijo našemu načinu oblačenja, doma pa naj delajo kar hočejo! Ne predstavljam si v arabskem svetu neko našo vzgojiteljico, da bi prišla na šiht v kikli in majici.
No ja, rjuha na glavi ti ne garantira nič od tega.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Torej tebe moti ce ti otroka cuva dekle ,ki je povsej verjetnosti skromnost/posteno/moralno/..
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ja, rjuha na glavi ti ne garantira nič od tega.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Torej tebe moti ce ti otroka cuva dekle ,ki je povsej verjetnosti skromnost/posteno/moralno/..