Muslimanske vzgojiteljice

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Sicer mojemu zaenkrat še ne rabim razlagati tega(pač leta), se pa da ta dejstva razložiti na več načinov.
Tudi to, zakaj eni verjamejo v 2000 let stare pravljice
tongue-1.gif
(verjetno ne razložiš tega svojemu "zato, ker so glupi")

I

Izbrisan uporabnik #488

Me zanima kako mu boš razložil obrezovanje spolovil

Psihiatrija namreč ni za oglede

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No vidiš, to učiš otroka. Zato bo tako gledal na take ljudi.
Se da vse skupaj razložiti na malo drugačen način(jasno v to spada tudi krščanstvo)
wink-1.gif

P.S. Pri nas muslimanke nimajo glih nekih hudih težav z obrezovanjem, ter vožnjo avtomobila. Saj tega verjetno pri vzgoji nisi pozabil omeniti ane
wink-1.gif

meni so rekli na CSD, o mami vse lepo.
ja, seveda, ampak lagal pa ne bom.

in če bi me otrok vprašal zakaj ima tista ruto, bi povedal. kaj s tem sporočam? širim multikulturo.

ne razumem zakaj se je treba izpostavljati. zakaj se..ne zliješ..

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
meni so rekli na CSD, o mami vse lepo.
ja, seveda, ampak lagal pa ne bom.
Saj nihče ne pričakuje laži. Je pa odvisno kako nekaj poveš.
Če mu recimo glede rut poveš, tako kot snečer, bo tudi otrok imel te ženske za nekaj manj vrednega.

Citat:
ne razumem zakaj se je treba izpostavljati. zakaj se..ne zliješ..
Ne vem. Vprašej jih
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej nasvet kako poveš glede rut

rute nosijo, ker so pripadnice muslimanske vere
kaj je to vera.
to so zgodbice, pravljice
kaj je pa muslimanska..
ja ene verzija pravljice
a tako kot une slikice iz biblije..pa noe
ja, tako
v cem je pa drugacna od une..nemuslimanske
ja nemuslimanske ne rabijo imet rute
a pa se kaj
ne, nic takega
zakaj pa morajo imet ruo? a pol ne smejo bit brez rute? zakaj je tako?

in pol upaš, da si do polnoči fertik

I

Izbrisan uporabnik #488

V restavracije ne smeš v kopalkah in še kam

V vrtec ruta in muslimanske sužnje ne sodijo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej nasvet kako poveš glede rut

rute nosijo, ker so pripadnice muslimanske vere
kaj je to vera.
to so zgodbice, pravljice
kaj je pa muslimanska..
ja ene verzija pravljice
a tako kot une slikice iz biblije..pa noe
ja, tako
v cem je pa drugacna od une..nemuslimanske
ja nemuslimanske ne rabijo imet rute
a pa se kaj
ne, nic takega

in pol upaš, da si do polnoči fertik
No vidiš, sej znaš.
Če ti je problem govoriti z otrokom... Hja, ga pa prepusti bivši.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
po njihovem je ženska brez rute [cenzura] in strpnežem kot je jest5 je čist vseeno če ena velika skupina ljudi gleda na njegovo ženo kot kurbo, tako velika skupina ljudi, da jim pripada džamija, se prav da jih je res veliko
....zgradiš infrastrukturo in nek standard, sprejmeš ene klošarje in jih nahraniš, daš streho nad glavo, oni pa smatrajo tvoje ženske za kurbe....in kot razgledani izobražen svetovljan kot je jest5, se s tem prostovoljno strinjaš in jim pritrdiš s tem, da njihovim dovoliš rute
stupid-1.gif

Dokler je ženska brez rute [cenzura], je treba prepovedat rute vsem, kira ne more brez nje, pa naj gre kjer so dovoljene, zahvalijo se pa naj svojim moškim... čist simpl

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
po njihovem je ženska brez rute [cenzura] in strpnežem kot je jest5 je čist vseeno če ena velika skupina ljudi gleda na njegovo ženo kot kurbo, tako velika skupina ljudi, da jim pripada džamija, se prav da jih je res veliko
Zakaj bi se sekiral
confused-1.gif
Saj se tudi ne sekiram, da sem za 95% prebivalcev tega planeta nevernik, grešnik, pogubljenec,... Da bi vsaj 5% slovenskih mamc zavijalo z očmi, ker "živim na koruzi", 20% Slovencev/nek bi me čudno gledalo, ker otrok ni krščen,... Ma lahko naštevam v nedogled.
Pa kaj potem
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zakaj bi se sekiral
confused-1.gif
Saj se tudi ne sekiram, da sem za 95% prebivalcev tega planeta nevernik, grešnik, pogubljenec,... Da bi vsaj 5% slovenskih mamc zavijalo z očmi, ker "živim na koruzi", 20% Slovencev/nek bi me čudno gledalo, ker otrok ni krščen,... Ma lahko naštevam v nedogled.
Pa kaj potem
smirk-1.gif

Eno je zavijanje z očmi, drugo pa ko te bo musliæ zavil

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zakaj bi se sekiral
confused-1.gif
Pa kaj potem
smirk-1.gif
Bil sem eden pionirjev koruzništva moje generacije, ker takrat je blo to še ,,greh,,. Leta sem poslušal podjebavanje, danes kot naročeno, vsi otroc glavnih podjebatorjev živijo na koruzi in za povrh njihovi vnuki, zaradi socijalnih, ne nosijo priimkov očetov. kot je bilo pri nas po stari navadi
evil.gif

V dobrih dveh desetletjih smo napredovali za stopničko in v tem je razlika med nami in ,,unimi,, Razmišljanje unih pa ostaja nespremenjeno stoletja, -dobesedno stoletja....in ti to hočeš in se prostovoljno strinjaš, da nas takšni potopijo za tisočletje nazaj
frown-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Capl ne bluzi.
Če mi je vseeno, kaj xyz ženska nosi, to ne pomeni, da mi je vseeno, če bi nekdo enak stil vsiljeval drugim.
Strpen do strpnih in nestrpen do nestrpnih.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Nova realnost v slovenskem vrtcu – v Mengšu prve praktikantke z naglavno ruto

Če ste nekateri že tako skrivnostni da ne morete omeniti kje se to dogaja imamo gugl!!
Sicer pa je po mojem mnenju čisto vseno če imajo ali nimajo rut na glavi, otrok se mora naučiti sprejemati različnost in tu ni nič narobe, boj me moti da iz vsake teme naredite HURA in potem je tema v r i t i!

http://nova24tv.si/slovenija/l...-naglavno-ruto/

Pustite otrokom dojemati realnost življenja ki se jo bodo morali navaditi slej kot prej .

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
V našem vrtcu so na praksi muslimanske vzgojiteljice. Me ne bi nič motilo, če ne bi bile v popolni bojni opremi, manjka jim samo še, da si zakrijejo faco. Meni je to popolnoma nespremenljivo, naj se prilagodijo našemu načinu oblačenja, doma pa naj delajo kar hočejo! Ne predstavljam si v arabskem svetu neko našo vzgojiteljico, da bi prišla na šiht v kikli in majici.

Torej tebe moti ce ti otroka cuva dekle ,ki je povsej verjetnosti skromnost/posteno/moralno/.... Vse to je skoraj obvezna oprema dekleta ,ki se spusti v taksno zivljenje. In nimas glede tega slabe vesti?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Torej tebe moti ce ti otroka cuva dekle ,ki je povsej verjetnosti skromnost/posteno/moralno/..
No ja, rjuha na glavi ti ne garantira nič od tega.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Zdaj pa povejte v katerem vrtcu so te vzgojiteljice in kako jim je ime.

Upam da ni to natolcevanje v smislu Nova24tv

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Torej tebe moti ce ti otroka cuva dekle ,ki je povsej verjetnosti skromnost/posteno/moralno/..
No ja, rjuha na glavi ti ne garantira nič od tega.

Seveda ti ne garantira. Nic na svetu ni 100, razen smrti seveda. Je pa vse nasteto precej bolj pogost pojav pod rjuho. To je za dekle v taksni druzbi veliko breme in povprecno (vecino danes ni mozno opisati niti kakor "povprecno") dekle se v kaj takega ne spusti.