V čem je fora ... Greš na plac oz. bolj slovensko na blagovnico, kjer v tistih majhnih "kovačnicah" na kupu cigančki prodajajo cote ... Nike in Adidas, ki ti padeta v oči že od daleč ... pa stopiš čisto zraven, pa vidiš ceno 20 evrov??
Greš v Adidasovo ali Nikevo trgovino, pa za cote daš najmanj 70 evrov ...
Tako je s temi trgovinicami ...
Hofer, muller ipd ...
Jaz sem še vedno zvesti kupec Spara, Tuša in Mercatorja ... je kakor je ..tam je vsaj vse kvalitetno in originalno ...
En lep primer ... Prenosnik, ki v kakšni računalniški štacuni stane skoraj 1000 evrov (čisto iste lastnosti računalnika, le druga firma) pa v Hoferju računalnik stane komaj 400 evrov? Na računalnike se kar spoznam, saj sem že velikokrat kupoval dele za sebe in za kolege, da sem jim sestavljal škatle ...
In računalniške trgovine so tako kot vse ostale trgovine ... vse kupce nategujejo vse po vrsti ... Na primer ... pol leta nazaj sem si hotel kupiti računalnik za 1000 evrov, pa niti centa več ... in kaj sem potem ugotovil? ... Pogledal podrobnosti opreme računalnika, šel na internet, pa vsak del posebaj pogledal in zračunal ... in sem dobil ven, da bi me tak računalnik stal skoraj 400 evrov manj.
Grafična, procesor, matična, rami, ohišje, cdrom in 100gb disk ...
Torej jaz vedno kupujem vse tako kot se najboljše pride poceni skozi in kvaliteta ostane ista ...
V Spara ali mervatorja grem brez skrbi, da so me kje nategnili (mogoče pri vseh trgovinah samo pri sadju in zelenjavi) pri nekih trgovinicah, ki pa je vse tako poceni, pa je logično da nekaj s kvaliteto ni čisto ok ...